Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler İçin En İyi Android Telefonlar

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Yaz tam hızıyla devam

Yaz tam hızıyla devam ediyor ancak siz bilmeden önce okula bir kez daha geri dönme zamanı gelecek. Bu talihsiz bir gerçeklik olsa da (kimsenin ebeveynleri hariç) ele almak istememesi en son saniyeye kadar beklemek yerine şimdi yeni okul yılına hazırlanmaya başlamak en iyisidir. Eğer bir öğrenciyseniz veya yeni bir telefona ihtiyacı olan bir öğrenciyseniz bunlar bizim göz atmanızı tavsiye ediyoruz – en iyi seçimimiz mükemmel bir Google Pixel 3a.

Google Pixel 3a

Bir öğrenci için yeni bir telefon alırken en önemli hususlardan biri çok pahalı olmadan güvenilir bir şey satın almaktır. Şu an piyasadaki tüm telefonlardan en iyiyi dengeleyen şey Google Pixel 3a .

Pixel 3a 2016 yılında Pixel serisinde kullanıldığından beri Google’ın piyasaya sürdüğü ilk orta menzilli telefon ve uzun süredir gördüğümüz en iyi orta menzilli akıllı telefonlardan biri olabilir – bunun için en büyük neden Pixel 3a’nın kamerası.

Çoğu orta menzilli telefonda ince kameralar bulunur ancak Pixel 3a bazı bayrak gemilerinden daha iyi olmasa da iyi olan fotoğrafları çeker. 400 dolara mal olan bir telefonda yalnızca bir arka kamera olsa bile Google bir şekilde bu telefonun gerçekten çarpıcı resimler çıkarmasını sağladı.

Birinci sınıf kameranın dışında Pixel 3a aynı zamanda Android 9 Pie’nin süper temiz bir yapısını sunar 2021’den itibaren garantili yazılım güncellemeleri için ilk sıradadır gerçekten muhteşem bir AMOLED ekrana sahiptir ve daha fazla Snapdragon 670 işlemcisi vardır. attığın her görev için yetenekli. Ayrıca Google Pay ve temassız bir kulaklık girişi ile temassız ödeme için NFC!

Pixel 3a’nın genişletilebilir depolama ile gelmesini ve toz / su geçirmezlik için resmi bir IP notu almasını istiyoruz ancak bu iki küçük şikâyetin dışında sevmediğim başka bir şey yok. Google bununla parkın dışına çıkardı.

Artıları:

  • İnanılmaz kamera
  • Temiz yazılım
  • Garantili güncellemeler
  • Renkli AMOLED ekran
  • Snappy Snapdragon 670 işlemci

Eksileri:

 

  • Genişletilebilir depolama yok
  • Resmen suya dayanıklı değil

En İyi Fiyat: Nokia 7.1

Google’ın Pixel 3a için istediğinden biraz daha azını harcamak istiyorsanız yine de mükemmel bir telefon alırken bir sonraki önerimiz Nokia 7.1 olacaktır . Kamerası Pixel 3a kadar iyi değil ve Snapdragon 636 işlemcisi biraz tutarsız olabilir ancak bu iki dezavantajı olmasına rağmen Nokia 7.1 ile ilgili diğer her şey bir zevk.

Bir donanım açısından Nokia 7.1 inanılmaz görünüyor ve hissediyor. Metal / cam tasarımı Pixel 3a’nın plastik konstrüksiyonundan önemli ölçüde daha üstün ve harika görünmekle birlikte aynı zamanda ellerinde de güzel hissediyor. LCD ekranı ayrıca keskin 2220×1080 çözünürlükle harika görünüyor ancak burada gerçekten öne çıkan hem HDR10 içeriğini oynatması hem de normal SDR videolarını gerçek zamanlı olarak HDR’ye dönüştürebilmesi. Bu tüm filmlerinize TV şovlarınıza ve YouTube videolarına eskisinden daha parlak ve renkli görünen sonuç verir.

Nokia 7.1 uzun ömürlü bataryası genişletilebilir saklama alanı (microSD kart ile 400 GB’a kadar) 35 mm kulaklık jakı ve telefonunuzu kullanarak eşyaları ödeyebilmenizi sağlayan bir NFC çipi sayesinde parlamaya devam ediyor.

Şanslıysanız çoğu bütçeli telefon tek bir yazılım güncellemesi alma eğilimindedir ancak Nokia 7.1 için durum böyle değildir. Android One programının bir parçası olduğundan yazılım güncellemeleri ve güvenlik düzeltme ekleri almanız garanti edilir. Sadece bu değil Nokia’nın telefonlarını Android’in en son sürümlerine güncellemek için şu anda en iyi kayıt kayıtlarından birine sahip.

Artıları:

  • Birinci sınıf cam / metal tasarım
  • Çarpıcı HDR10 ekran
  • Mükemmel batarya ömrü
  • Genişletilebilir depolama
  • Garantili yazılım güncellemeleri

Eksileri:

  • Kameralar iyi
  • Dalgalı performans

En İyi Kompakt Telefon: Nokia 6.1

Son birkaç yıldır akıllı telefon üreticileri telefonları mümkün olduğu kadar büyük yapma arayışındaydı. Büyük ekranlar film izlemek ve oyun oynamak için harikadır ancak telefonunuzu bir elinizle kullanmanın zamanı geldiğinde bu büyük ekran gerçek bir sıkıntı olabilir.

Nokia 6.1 gibi telefonların kullanışlı olduğu yer burasıdır .

Nokia 6.1 sadece 5.5 inçlik bir ölçüye sahip bir ekrana sahip ve sadece 16: 9 en boy oranını kullanmıyor. Bu ekranını bu listedeki diğer telefonlardan daha geniş ve daha kısa hale getirir böylece vahşi parmak jimnastiği yapmanıza gerek kalmadan üst kısımdaki eşyalara daha kolay ulaşmanızı sağlar.

Harika boyutuyla birlikte Nokia 6.1 ayrıca endüstriyel alüminyum tasarımı genişletilebilir depolama ve düşük fiyat etiketine rağmen NFC’nin dahil edilmesine dikkat çekiyor. Buradaki en büyük endişe Nokia 6.1’in 2018’in başlarında ilk sürüm olarak nasıl yayınlandığını görme yaşıdır ancak Android One programının bir parçası olması sayesinde birkaç yıl daha tutarlı yazılım güncellemeleri bekleyebilirsiniz.

Artıları:

  • Güvenilir performans
  • Kompakt boyut
  • Endüstriyel Tasarım
  • Google Pay için NFC
  • 256GB’a kadar genişletilebilir depolama

Eksileri:

  • Büyük çerçeveler
  • Şubat 2018’de yayımlandı

En İyi Batarya: Moto G7 Power

Bir öğrencinin hayatı inanılmaz derecede zorlu olabilir. Atanan bölümleri okumaktan araştırma yapmaktan ve makale yazmaktan ve testler için çalışmaktan çok şey var. Telefonunuzda herhangi bir okul işi yapmayı planlıyorsanız büyük bir batarya olduğundan emin olmak isteyeceksiniz böylece her birkaç saatte bir şarj etmek için durmak zorunda kalmadan devam edebilirsiniz.

Moto G7 Power ile 5000 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacaksınız. Motorola G7 Power’ı bir dayanıklılık şampiyonu yapan tek bir şarjla yaklaşık üç günlük düzenli kullanım anlamına geldiğini söylüyor. Pil bittiğinde Motorola’nın TurboPower şarj sistemi sayesinde şarj süreleri oldukça hızlı.

Eşsiz pil ömrünün yanı sıra Moto G7 Power hızlı okta çekirdekli Snapdragon 632 işlemcisi bu portre çekimlerini yapabilen 12 megapiksellik bir arka kamera ve Motorola “M’nin altına gizlenmiş arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörü ile devam ediyor ” logo. Bu yeterince iyi değildi gibi Motorola ayrıca özel bir su itici nano kaplama kullanıyor bu yüzden telefonla bir yağmur fırtınasına yakalanırsanız çıldırmanıza gerek yok.

Moto G7 Power ile ilgili en büyük kaygımız yazılım güncellemeleriyle ilgili. Kutudan çıkan Android Pie’yi çalıştırıyor ve bu harika olsa da Motorola güncellemeleri almakta oldukça yavaş davrandığı için şüphe ediyor . Bu sizin için en önemli önceliğe sahipse Pixel 3a veya Nokia’nın telefonlarından birisiyle daha iyi olursunuz.

Artıları:

  • Üç güne kadar pil ömrü
  • Arka parmak izi sensörü
  • Su geçirmez tasarım
  • Genişletilebilir depolama

Eksileri:

  • Motorola yazılım güncellemelerinde kötü
  • Baz depolama sadece 32GB’dir

Samsung Galaxy Note 9

 

Galaxy Note 9 geçen yıl piyasaya çıkan en iyi telefonlardan biriydi ve şimdi bile 2019’da ilk piyasaya sürülmesinden bir yıl sonra bile bir el aletinin bir parçası olmaya devam ediyor. Listedeki listedeki en pahalı telefon. Kolayca dersten sonra derslerden geçmeniz için işlevsel güçlü ve eğlenceli bir Android telefon istiyorsanız bu yoldan gitmenin yoludur.

Bize sorarsanız Galaxy Note 9 cep telefonunda isteyebileceğiniz her şeye sahip. 64 inçlik AMOLED ekran düpedüz güzel görünüyor Snapdragon 845 işlemci attığınız tüm uygulamaları veya oyunları idare edebiliyor ve 4.000 mAh pil gece geç saatlere kadarki çalışma oturumlarında size yardımcı olacak birçok dayanıklılık sunuyor.

İşlerin heyecan verici hale geldiği yer Not 9’un Kalemine kattığınız zamandır. S Pen not yazmak çizim yapmak ve hatta sunum yapmak için uzak bir deklanşör veya tıklayıcı olarak kullanılabilir. S Pen herkes için mükemmel bir araçtır ancak sınıfa götürdüğünüzde işlevselliği parlar.

Hoşlandığımız diğer bilgiler arasında 512GB’a kadar genişletilebilir depolama toz ve suya dayanıklılık için IP68 sınıfı ve Samsung Pay ile birlikte NFC ve MST dahil olmak üzere hemen hemen her mağazada bulunan şeyleri ödemek için Not 9’u kullanma yeteneği bulunuyor.

Artıları:

  • Fantastik Süper AMOLED ekran
  • Hızlı yanan Snapdragon 845 işlemci
  • S Pen çok fazla işlevsellik sağlar
  • 4.000 mAh batarya
  • IP68 toz / su direnci

Eksileri:

  • Pahalı
  • Galaxy Note 10 yakında yayınlanacak

Moto G7

Son fakat en az değil sıkı bir bütçeyle öğrenciler için daha uygun bir telefona geri dönüyoruz. 300 dolar kaliteli bir Android telefona geldiğinde sizi fazla satın almazdı ancak 2019’da bize sorarsanız çok güzel olan Moto G7’yi alır .

Moto G7’nin ön tarafı 2270×1080 net çözünürlüğe sahip büyük 62 inç LCD ekrana sahip. Dar 19: 9 en boy oranına ve telefonun 8 megapiksel özçekim kamerasına ev sahipliği yapan harika küçük bir su damlası çentiğine sahip. Snapdragon 632 işlemci tüm günlük işleriniz için yeterince güçlü 64GB dahili depolama alanı bir microSD kart ile genişletilebilir ve su geçirmez bir kaplama telefonun sinir bozucu yağmurlardan korunmasını sağlar.

Eğer bir Alexa hayranıysanız Moto G7’nin eller serbest Alexa ile geldiğini duymaktan mutlu olacaksınız – asistanla sadece sesinizle konuşmanıza olanak sağlayacak. Ayrıca Moto G7 Power’a benzer şekilde Moto G7 AT&T Sprint T-Mobile ve Verizon üzerinde sorunsuz çalışır.

Bununla birlikte bir kez daha Moto G7’nin geleceği ile ilgili endişelerimizi dile getirmemiz gerekiyor. Motorola’nın telefona düzenli olarak güvenlik yamaları ya da yazılım güncellemeleri göndermesi şüpheli bu yüzden paranızı düşürmeden önce bunu aklınızda bulundurduğunuzdan emin olun.

Artıları:

  • Büyük ekran küçük çentik
  • Ahizesiz Alexa
  • ABD’deki tüm taşıyıcılarda çalışır
  • Çift arka kameralar

Eksileri:

  • Motorola’nın yazılım güncellemesi takip kaydı