Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnePlus 12 Serisi Erken Kayıt Teklifleri Sızdı! İndirim Sunuyor

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Çin’in popüler akıllı telefon

Çin’in popüler akıllı telefon markası OnePlus merakla beklenen OnePlus 12 serisini 23 Ocak 2024 tarihinde dünya genelinde ve ülkemizde resmi olarak tanıtacak. Dün kaynaklardan alınan bilgilere göre OnePlus 12’nin 12GB RAM’li modelinin yaklaşık 782 dolar 16GB RAM’li modelinin ise 842 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı bildirildi.

Aynı kaynak OnePlus 12’nin satışlarının ülkemizde 30 Ocak’ta başlayacağını OnePlus 12R modelinin ise Şubat ayında satışa çıkacağını belirtti. Ancak cihazın kesin satış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.

OnePlus 12 Kapak Resmi

Şimdi ise popüler sızıntı uzmanı Ishan Agarwal Hindistan’da yakında satışa sunulacak olan OnePlus 12 ve OnePlus 12R için bazı erken alım teklifleri paylaştı. Şirketin bu yeni cihazlar için takas bonusları banka indirimleri sunacağı ve kullanıcılara faizsiz taksit seçenekleri sağlayacağı bildiriliyor. Ayrıca ilk 1000 siparişe hediye ve koruma planında %50’ye varan indirimler OnePlus Pad’de ise 36 dolar indirim sunulacak.

Bu bilgilerin resmi bir doğrulaması olmadığını ve bu nedenle biraz şüpheyle yaklaşılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.