Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnePlus 12R Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları, 16 GB Ram için Android 14 OS ile Yeni Dönem!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
OnePlus 12R teknoloji tutkunlarının

OnePlus 12R teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulan etkileyici bir akıllı telefon. Bu cihaz 6.78 inçlik geniş bir AMOLED ekrana sahip ve 1264×2780 (FHD+) çözünürlük sunuyor. Ekranın 120 Hz yenileme hızı akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Ayrıca Dolby Vision HDR10+ HDR10 ve DCI-P3 Renk Uzayı gibi özelliklerle donatılmış.

OnePlus 12R güçlü bir performans için Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle çalışıyor. Bu işlemci 3.2 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir yapıya sahip. Telefon 16 GB LPDDR5X RAM ve 256 GB UFS 4.0 dahili depolama alanı ile geliyor. Bu özellikler yüksek hızlı veri işleme ve geniş depolama alanı sunuyor.

Kamera konusunda OnePlus 12R 50 MP ana kamera ile donatılmış. Bu kamera All Pixel Omni-Directional PDAF Portre Modu ve Sony Exmor IMX890 sensör gibi özelliklere sahip. Ayrıca 8 MP ekstra geniş açılı ve 2 MP makro kameralar da bulunuyor. Ön tarafta ise 16 MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor.

OnePlus 12R Telefon

Batarya kapasitesi 5500 mAh olan OnePlus 12R 100W hızlı şarj desteği ile hızlı ve etkili bir şekilde şarj olabiliyor. Cihaz IP68 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Ayrıca USB Type-C ses çıkışı NFC Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi 7 desteği gibi modern bağlantı özelliklerine sahip.

Kullanıcı yorumlarına göre OnePlus 12R şık tasarımı güçlü bataryası ve Android 14 işletim sistemi ile dikkat çekiyor. Ancak bazı kullanıcılar bloatware varlığından ve ekranın parlaklığının yetersiz olmasından bahsetmişler. Ayrıca bazı kullanıcılar ön kameranın 4K kayıt yapamamasını ve daha parlak bir ekranın tercih edilebileceğini belirtmişler.

OnePlus 12R’ın artıları arasında şık tasarımı güçlü bataryası ve Android 14 işletim sistemi bulunurken eksileri arasında bloatware varlığı ve ekran parlaklığının yetersiz olması sayılabilir.