Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnePlus Artık Ömür Boyu Ekran Garantisi Sunuyor. Nasıl Ya!

Geçen yıl tüketiciler AMOLED

Geçen yıl tüketiciler AMOLED akıllı telefonlarında görünen kalıcı yeşil çizgiler hakkında çok şikayette bulundu. Akıllı telefon üreticisi OnePlus da artan sayıda şikayeti ele çözmek için şimdi Hindistan bu soruna maruz kalan müşterilerinin gönlünü almak babından cihazlarında ömür boyu ekran garantisi sunuyor. Bir OnePlus sözcüsü Android Authority’ye yaptığı açıklamada etkilenen tüm cihazlarda ömür boyu ekran garantisi sunacağını söyledi.

oneplus-artik-omur-boyu-ekran-garantisi-sunuyor

OnePlus yeşil ekran sorunu yaşayan Hintli kullanıcıları mağdur etmeyecek

OnePlus ayrıca ömür boyu ekran garantisinin yalnızca belirli cihazlar için değil yeşil hat sorunundan etkilenen tüm OnePlus telefonlar için geçerli olduğunu açıkladı. Etkilenen kullanıcılar için ömür boyu ekran garantilerinin onaylanmasından önce şirketin yeşil hat sorunuyla ilgili daha geniş politikası hakkında bir açıklama için OnePlus’a ulaşıldı.

Telegram kullanıcısı @docnok63 OnePlus Özel Hizmet Merkezlerinde yayınlanan birkaç duyuruyu dikkate sundu. Bu bildirimler müşterileri yeşil hat sorunundan etkilenmeleri halinde bir yükseltme indirimi hakkında bilgilendirdi. Bu duyuruya göre OnePlus yeşil hat hatası olan OnePlus 8 Pro 8T 9 ve 9R sahiplerine yeni bir OnePlus akıllı telefona yükseltme yapmaları için bir indirim kuponu sunuyor. OnePlus şu anda bu yükseltme indirimlerinin gerçekten doğru olduğunu onayladı.