Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oppo A3 TENAA’dan Geçti!

Oppo A3 TENAA’dan geçti ve sertifika platformunda görülerek önemli teknik özelliklerini listeliyor durumda.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Oppo A3 TENAA'dan geçti

Oppo A3 heyecanla beklenen lansmanına bir adım daha yaklaştı! Cihaz Çin’deki TENAA sertifika platformunda görülerek önemli teknik özelliklerini listeliyor.

Oppo A3 2400×1080 çözünürlüğe sahip 6.67 inç AMOLED ekran ile geliyor. Ayrıca cihazın 5.375mAh gibi oldukça büyük bir bataryaya sahip olacağı bilgisi de gerçekten de sevindirici.

Oppo’nun bu yeni telefonu 2.2GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden güç alacak. Bu işlemcinin MediaTek Dimensity 7020 olma ihtimali yüksek. Kullanıcılar 8GB ya da 12GB RAM seçe­neğinden birini tercih e­debilirler. Depolama alanı ise­ 128GB 256GB veya 512GB arasından seçilebiliniliyor.

Oppo A3 Pro Ekran, Pembe

Kamera konusunda ise arka tarafta 50 megapixel ana sensör ve ön tarafta ise 16 megapixel selfie kamerası bizleri karşılıyor.

Oppo A3 ile birlikte­ kullanabileceğiniz mikro SD kart deste­ği var. Dahası telefonla 5G bağlantısına erişe­bilir Wi-Fi ve Bluetooth özellikle­rinden yararlanabilirsiniz. Ekrana entegre­ parmak izi okuyucusu telefonun güvenlik öze­lliklerini artırıyor. Üstelik en ye­ni Android 14 işletim sistemi ile çalışıyor.