Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oppo K12 Geekbench’te Görünüyor!

Oppo K12 Geekbench’te görünüyor ve şimdi de popüler test platformu Geekbench’te ortaya çıktı.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Oppo K12 Geekbench'te görünüyor

Daha önce tasarımını gördüğümüz Oppo K12 şimdi de popüler test platformu Geekbench’te ortaya çıktı. Bakalım telefonda bizi neler bekliyor?

Snapdragon 7 Gen 3 İş Başında

Geekbench sonuçları Oppo K12’nin Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciyle geleceğini doğruluyor gibi. Hatta telefonda 12GB RAM olacağı ve Android 14 ile çalışacağı da görülüyor. Testlerde tek çekirdekte 1134 çoklu çekirdekte ise 2975 gibi iyi sayılabilecek skorlar elde etmiş.

Söylentileri Hatırlayalım

Daha önceki söylentiler de bu bilgileri destekliyordu zaten. Hatırlarsanız Oppo K12’de 6.74 inç AMOLED ekran 120Hz yenileme hızı 16MP ön kamera ve OIS destekli 50MP arka kamera bekleniyor. 8MP ultra geniş açılı lensi de unutmayalım.

Oppo K12 Renkleri

Güçlü Batarya ve Hızlı Şarj

Oppo K12 512GB’a kadar depolama alanı 5.500mAh batarya ve süper hızlı 100W şarj teknolojisiyle de iddialı olabilir. Çift stereo hoparlör ekran altı parmak izi okuyucu ve IR blaster gibi özelliklerin de telefona ayrı bir hava katacağını düşünüyorum.

Çıkış Tarihi Belirsiz

Telefon ne zaman piyasaya sürülür henüz bilmiyoruz. Ama önümüzdeki günlerde kesinlikle daha fazla sızıntılar göreceğiz. Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler için bizi takipte kalın!