Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OTA Güncellemesi Nedir?

Teknolojinin hayatımızda öyle bir

Teknolojinin hayatımızda öyle bir noktası var ki günden güne daha da ilerliyor ve farklı alanlarda farklı yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Artık herkesin elinde son derece akıllı telefonlar yer alıyor diyebiliriz. Sosyal medya platformlarında yaşanan artış sayısı da gün geçtikçe daha da artıyor. Teknolojinin bu şekilde ilerlemesi hayatımıza kolaylıkları getiriyor ve yapmak istediğimiz birçok şey elimizin altında yer alıyor. Bu yazımızda da OTA güncellemesinin ne olduğu konusunda sizlere detay vereceğiz.

İnternetsiz Ortamlarda Nasıl Güncelleme Gerçekleşir?

Güncellemeler bazen başımıza dert olabiliyorlar. Gelen güncellemeleri bazen tek tek onaylıyoruz bazen otomatik bir şekilde internet ortamlarında kendin belli ediyor. İnternetin olmadığı zamanlarda güncellemeler gerçekleşmiyor ve genelde Wi-Fi ortamlarında güncellemeler kabul ediliyor. Şimdi sizlere internet bağlantısına ihtiyaç duymadan telefonun güncellemesini nasıl alacağınız konusunda yardımcı olacağız.

OTA güncellemesi adında olan bu güncelleme sayesinde cihazınıza bildirim geldiği zaman güncelleme yapabilmeniz mümkün. OTA güncellemesinin de cihaz için şartları ve bu şartlardan biri de cihazın şarj seviyesinin en az %50 olmasıdır. Ayarlar kısmında bulunan ve Cihaz Hakkında alanında yer alan bölüme tıklayıp bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi şarj seviyesi en az %50 olmalıdır. Eğer %50’nin altında şarj seviyeniz varsa güncelleme otomatik olarak iptal edilir. Bu durum da yazılıma ciddi bir şekilde zarar verir. Yani her zaman şarj seviyenizi kontrol ederek OTA güncellemesini kullanın.