Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paralives Çıkış Tarihi Ne Zaman? The Sims Rakibi Paralives Oyun Geliştiriliyor!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Paralives The Sims serisinden

Paralives The Sims serisinden esinlenerek geliştirilen bağımsız bir yaşam simülasyonu oyunudur ve yakın zamanda yapılan bir geliştirme güncellemesiyle oyunun 2025 yılında PC ve Mac platformları için erken erişime açılacağı duyuruldu. Paralives oyunculara detaylı bir ev tasarımı ve karakter yönetimi deneyimi sunmayı hedefliyor.

Geliştirme güncellemesinde Paralives’in oynanış mekaniklerine dair yeni özellikler tanıtıldı. Bunlar arasında gelişmiş iş ve kariyer sistemleri dinamik ilişki mekanikleri Parafolks adı verilen oynanabilir karakterler için detaylı bir kişilik sistemi ve bu karakterlerin davranışlarını ve etkileşimlerini etkileyen geniş bir ihtiyaç ve istek sistemi bulunuyor.

Paralives Oyun Sahnesi

Paralives The Sims serisinin aksine oyunculara ücretsiz genişleme paketleri sunma kararıyla dikkat çekiyor. Bu strateji genellikle ücretli indirilebilir içeriklere (DLC) dayanan The Sims serisine yönelik eleştirilere bir yanıt olarak oyunculardan büyük ilgi ve takdir topladı.

E3 2021’de ilk kez tanıtılan Paralives tanıdık yaşam simülasyonu mekaniklerine yenilikçi dokunuşlar ekleyerek izleyicileri etkilemeyi başardı. Oyun detaylı mobilya ve tasarım özelleştirme seçenekleriyle oyunculara benzersiz bir yaratıcı özgürlük sunuyor.

Paralives Oyun

Paralives güçlü inşa araçlarının yanı sıra oyuncuların Parafolks karakterlerini yönlendirebilecekleri diğer karakterlerle etkileşime girebilecekleri ve günlük yaşamın karmaşıklıklarını deneyimleyebilecekleri zengin bir simülasyon modu sunuyor.

Geliştirme güncellemesinin öne çıkan bir diğer özelliği ise Parafolks arasındaki ilişkileri özelleştirmek için oyunculara seçenekler sunan yenilikçi bir kartlar sistemi. Bu sistem dallanan diyalog ağaçları ve eylem seçeneklerini birleştirerek oyuncuların oyun içi kişisel bağlantıları şekillendirmesine olanak tanıyor.

Paralives - Gameplay Overview

Bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz?