Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Photoshop Fabrika Ayarına Nasıl Sıfırlanır?

Herkese merhabalar bu yazıda

Herkese merhabalar bu yazıda sizlere Adobe Photoshop uygulamasının fabrika ayarlarına nasıl döndüreleceği hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Piksel tabanlı görüntü ve resim fotoğraf düzenleme uygulaması olan Adobe Photoshop profesyonel bir uygulama olup Adobe System tarafından geliştirilmiştir. Bu program profesyonel bir program olup program üzerinde resim ekleme işlemi yapabilir ve eklediğiniz resimleri düzenleyebilirsiniz. Ancak program biaz karmaşık olduğundan eğitim gerektirebiliyor. Programı herhangi bir nedenle bazen sıfırlamak isteyebilirsiniz. Eski yani fabrika ayarlarına geri döndürmek istiyorsanı yapmanız gerken bir çok şey var.

Bu konuda sizlere uygulamayı resetleme işlemi hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağız. Değiştirdiğiniz ayarları varsayılan ayarlara geri döndürmek içinaşağıda belirttiğimiz işlemleri yapabilirsiniz.

– Program açıkça kapatmalısınız
– Programı açmak için farenizle bastığınızda hemen Shift Ctrl ve Alt tuşlarını kombine edin. Bu işlem sadece Windows tabanlı bilgisayarlar için geçerlidir.

Eğer Mac kullanıoyrsanız Shıft Command Option tuşlarına basmanız gerekşyor. Karşınıza bir diyalog kutusu gelcek bu kutuda delete the adobe photoshop setting dile yazması gerekiyor. Bu menü karşınıza geldiği zaman yes butonuna basşmanız gerekiyor. Bu butona bastıktan sonra photoshop uygulamasındaki tüm uygulamalar kapatılacaktır. Bunun dışında ayrıca zorlanıyorsanız bu işlemi manuel olarak gerçekleştirebilirsiniz. Sıfırlama reset atma işlemi için aşağıdaki yörüngeleri takip etmelisiniz.

Photoshop Manuel Sıfırlama İşlemi

İşletim sistemizin kurulu olduğu C dosyasına girin sonrasında User kullanıcı adı appdata roaming adobe adobe photoshop CSX Adobe Photoshop CSX settings bu adımları uygulatarak geldiğinizde sileceğiniz iki dosya bulunmaktadır. Bu dosyaları elle sildiğiniz takdirde adobe photoshop uygulaması fabrika ayarlarına geri döndürülecektir.