Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest 2010 yılının Ocak

Pinterest 2010 yılının Ocak ayından itibaren faaliyeti sürdüren sosyal medya platformudur. Popüler uygulama olmayan Pinterest denildiğinde akıllara ilk gelen estetik odakli ya da güzel fotoğraflardır. Bu yazımızda da Pinterest kullanmaya başlamak isteyen sosyal medya kullanıcılarına Pinterest’in ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını sizlerle paylaşacağız.

Pinterest 2010 yılından beri yer alan bir uygulamadır. Yaratıcılığı ön plana çıkarmak için mükemmel bir ortam sunulmaktadır. Pinterest sosyal ağ platformu olarak da kullanılmaktadır. Pinterest aynı zamanda moda ve iç dekorasyon hakkında da fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Pinterest uygulaması da kendisini görsel keşif motoru olarak tanımlamaktadır.

Pinterest uygulamasında ekranı kaydırarak saatlerce vakit geçirebilirsiniz. Popüler bir uygulama olmasa da ihtiyacınız olan görsellere hızlıca ulaşmanıza yardımcı olur. Pinterest uygulamasının en çok dikkat çeken özelliği ise Pinlerdir. Pinler sayesinde beğendiğiniz görselleri kaydetmiş olursunuz. Pinterest’ın en önemli alanlarından biri de profilinizdir. Adınıza tıklayan herkes genel bilgilerinizi ve bağlantılarınızı görebilir.

Ayrıca Pinterest uygulamasında yer alan panolar kısmı da oldukça önemlidir. Panolar kişisel kullanım için ya da başkalarına göstermek için kaydettiğiniz pinlerin tutulduğu alandır. Pano oluşturmak için profilinize gelin ve yukarı kısımda yer alan + simgesine basın. Belirli bir tema ya da bir amaca sahip olan bir pano oluşturabilirsiniz. Ayrıca panoya pinlerinizi de kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Siz Pinterest uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?