Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pixel 3a Ve 3a XL Sorunları Nasıl Çözülür?

Google’ın bütçe dostu telefonları

Google’ın bütçe dostu telefonları her ne kadar bütçe dostu olsa da birtakım sorunlarla kullanıcıları rahatsız ediyor. Özellikle bu sorunlar Pixel 3a ve 3a XL cihazlarında çok fazla görünmekte. Peki bu sorunlar nelerdir nasıl çözülür?

Sorunların en başında parmak izi okuyucu geliyor. Kullanıcılar bu özelliğin tam anlamıyla çalışmadığını iddia ediyor. Çözüm olarak ise fabrika verilerine geri dönmeyi öneriyoruz. Bir diğer sorun ise zil seslerinin çalmayışı. Bunun çözümü için ise telefonun dil tercihini Türkçe olduğundan emin olun. Dil farklı ise bu da zil sesleri için bir sorun teşkil edebilir. Son olarak fabrika verilerini sıfırlamanız gerekecektir. Sırayla gittiğimiz sorunlarda sırada Wifi sorunları yer almaktadır. Bazı kullanıcılar Pixel 3a ve 3a XL ile birkaç belirli Wi-Fi sorunuyla karşı karşıyadır. Bu sorun genellikle Wi-Fi hızı ile ilgilidir. Çözüm olarak ise ayarlara girip sisteme girin ve oradan gelişmiş ayarlara girin. Daha sonra reset bölümüne gidin ve Wi-Fi’yi seçin. Yazılımın güncel olduğundan emin olun.

Diğer bir sorun ise şarj kabloları. Şarj kabloları ile ilgili sorunlar bir hayli çok. Bunun çözümü için ise ikinci tip bir şarj cihazı kullanmanızdır. USB kablolarının sağlamlığını kontrol edin. Eğer kablolarda sorun var ise yeni bir USB kablosu kullanmayı deneyin. Karşılaşılan bir diğer sorun ise kendi kendine açılıp kapanma. Bu tip sorunlar genellikle yazılım kaynaklı oluyor. Bunun için en iyi çözüm yeni bir cihaz almak olacaktır. Son çare ise telefonu fabrika verilerine sıfırlamanızdır. Zaten bu çözümlerden telefonunu hala aynı hataları veriyorsa yeni bir telefon almanızın vakti gelmiş demektir.