Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PlayStation VR2 ile Bilgisayar Bağlantısı Artık Mümkün Olacak!

Sony tarafından üretilen PlayStation, VR2 PC adaptörü çıkışını duyurdu. Çıkış tarihi ile birlikte PC’de tüm Steam oyunları oynanabilecek.

Sony tarafından üretilen PlayStation,

PlayStation VR2, bilgisayara bağlantı sağlamak için oluşturulmuş bir adaptör. Bu adaptör PS5’e özel bir başlık olarak sunuluyor.

Bilgisayar bağlantısı sağlayarak buradaki oyunları oynayabilme imkânını oyunculara sunacak. 7 Ağustos’ta çıkması beklenen adaptöre dair farklı detaylar da paylaşıldı.

PlayStation VR2 Özellikleri

Sony aracılığıyla sunulan bu adaptör, tüm Steam oyunları ile uyum sağlayabilecek durumda oluşturuldu. Buna yüksek grafikli popüler oyunlar da dahil.

Yalnız PC’de oynayabilmek için DisplayPort kablosu gerekecek. Steam hesabınız da varsa oynamak için bir engel olmayacak.

Mevcut VR, 4K görselleri destekleyecek beraberinde 110 derecelik bir görüş alanına sahip olacak. Parmak hareketlerini algılama ve geçişleri yansıtma gibi özellikleri de beraberinde geliyor.

Son olarak bu adaptörün bulunduğu, kullanılabildiği sistemlerde 3D ses sistemi de aktif olacak.PlayStation VR2

Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Daha önce duyuru yapan ancak net çıkış tarihi verilmeyen VR2 için artık tarihler belirli oldu. Ağustos ayında piyasaya girmesi beklenen VR2 için net tarih 7 Ağustos olarak belirlendi.

Fiyatı için konuşulan miktar ise 59,99 $ şeklindedir.

Kaynak: Haber Merkezi