Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POCO M6 4G Tanıtıldı! Uygun Fiyatlı Telefonun Özellikleri ve Diğer Detaylar

POCO tarafından sonunda POCO M6 4G tanıtıldı, özelliklerine değinildi. Uygun fiyat ile satışa sunulan telefon sevilecek gibi duruyor.

POCO tarafından sonunda POCO

Telefon markası POCO, yeni ürettiği ve satışa sunacağı POCO M6 4G hakkında bilgi verdi. Fiyatları ve teknik özelliklerine değindiği telefonda dikkat çeken özellikler var.

Xiaomi’nin alt markası olarak üretilen POCO, uzun süredir tanıtılması beklenen modeli hakkında bilgileri iletti. Çeşitli bilgilerin sızdırılmasından sonra ilk defa resmi bilgiler geldi. İşte, telefon hakkında bilgiler…

POCO M6 4G Hakkında Teknik Bilgiler

Bahsi geçen modeldeki telefonun özellikleri aslında Redmi 13 modelini anımsatıyor. İşlemcisi 2x 2GHz Cortex-A75 ve aynı zamanda 6x 1.8GHz Cortex-A55 olarak 8 çekirdekli tercih edilmiş.

6GB ya da 8GB RAM olmak üzere 128 GB ya da 258GB eMMC 5.1 depolama seçeneklerine sahip olduğunun altı çiziliyor.

Ekran özellikleri incelendiğinde ise 6.79inç boyutları, 1080×2400 piksel çözünürlüğü dikkat çekiyor. 90Hz yenilenme hızının yanı sıra Corning Gorilla Glass korumasıyla da alıcılara sunuluyor.

POCO M6 4G Özellikleri

Yüksek Çözünürlüklü Kamerası

Samsung ISOCELL HM6 sensörü ile donatılmış 108 MP ana kamerası, fotoğraf ve video çekmeyi sevenler için ideal. 2 MP makro kamerasıyla da ikili kamera tasarımına mevcut.

Selfie çekimleri için 13MP ön kamera tasarımı yapılmış. Bunun dışında telefonun 33W hızlı şarj desteğine sahip olduğu ve 5030mAH gibi yüksek güçlü bir batarya kullanıldığı görülüyor.

Uygun Fiyatıyla Herkes Ulaşabilecek

Açıkça fiyat bilgisi sunulmamış olsa da telefonun 6GB + 128 GB versiyonları sunulacak. Bu versiyonlar için 129 $ 8 GB – 256 GB için ise 149 $ talep edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi