Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PS4 indirmeleri nasıl hızlandırılır

Bir proxy sunucusu kullanarak

Bir proxy sunucusu kullanarak PS4’ünüzde indirmeleri nasıl hızlandıracağınızı aşağıda bulabilirsiniz. PSN indirme hızını düşürmek için elveda deyin!

İken PS4 bu kuşağın en çok satan konsol ise kendi kusurları olmaksızın değil – ve bunu okuyan herhangi PlayStation oyun zaten biz bahsettiğin şey bilecek. Bu doğru büyük sorun olan oyuncuların internet bağlantısı ne olursa olsun PS4’teki yavaş indirme hızı.

Ancak girdiğimiz yer burası. Burada PS4’ün neden indirme hızları açısından rekabetin arkasında olduğunu ve PS4 indirmelerinizi bir proxy kullanarak nasıl hızlandırabileceğinizi ve endişelenmeyin göründüğü kadar karmaşık değil !

PS4 indirmeleri neden bu kadar yavaş?

En büyük soru şudur; PS4 indirme hızları neden bu kadar yavaş? Evinizdeki geniş bant ne kadar hızlı olursa olsun PS4 yüklemelerinin Xbox One ve PC’dekinden çok daha yavaş olduğu görülüyor . Bazı oyuncular PC’ye 20 dakikadan daha az bir süre içinde oyun indirebilse de aynı oyun için aynı ağda PS4’te indirilmesi saatler alıyor.

Yıllar içinde bunlarla sınırlı olmamak üzere PS4 indirmelerini hızlandırmak için çevrimiçi olarak birçok ipucu ortaya çıktı:

  • DNS’inizi Google’ın DNS sunucularına ayarlama
  • Wi-Fi yerine Ethernet kablosu kullanma
  • Konsolunuzu indirirken dinlenme moduna alma
  • Ev ağınıza başka hiç kimsenin büyük dosya indirmediğinden emin olun
  • İndirirken çevrimiçi oyun oynamaktan kaçının

Bu adımlar indirme hızınızı biraz artırabilirken yavaş hızların gerçek nedeni PS4’ün PSN’den veri indirmek için nasıl tasarlandığıdır. Buradaki kusur PS4’ün bir kerede çok büyük veri parçaları indirememesi ve PSN’nin PS4’ün verileri indirirken düzenlemesini beklemek zorunda kalmasıdır. Reddit’te daha fazla bilgi edinmek isteyenler için gerçekten iyi anlatan bir konu var .

İyi haber şu ki PS4 indirme hızlarını gerçekten hızlandırmanın bir yolu var ve ihtiyacınız olan tek şey bir PC proxy sunucu yazılımı ve bunu yapmak için PS4’ünüz.

Proxy sunucusu kullanarak PS4 indirmelerini hızlandırın

Önemli olan PC’nizde PS4’ünüzün PSN’den veri indirmek için kullanabileceği bir proxy sunucusu ayarlamaktır; bu PS4’teki hızları indirmek için çok gerekli bir destek sağlamalıdır. Sadece bu talimatları izleyin:

  1. Bilgisayarınıza CCProxy’yi indirin ve yükleyin – isterseniz ücretli sürümü tercih edebilirsiniz ancak bu eğitimin amacı için sadece ücretsiz sürüme ihtiyacınız var.
  2. CCProxy’yi açın ve proxy’yi durdurmak için Durdur’a tıklayın (açılışta otomatik olarak başlar).

  1. Seçenekler’e tıklayın ve HTTP / RTSP protokol listesini bulun; Açılır menüdeki ilgili IP’yi 0.0.0.0’dan yerel IP’nize değiştirin (sadece bir seçenek daha olmalıdır).
  2. HTTP listesinden IP ve Port Numarası’nı not edin.
  3. PS4’ünüzde Ayarlar> Ağ> İnternet Bağlantısını Ayarla seçeneğine gidin ve tercih ettiğiniz bağlantı türünü seçin (Ethernet veya Wi-Fi – bilgisayarınızın aynı ağda olduğundan emin olun).
  4. El ile Ayarla’yı seçin ve Proxy dışındaki tüm seçenekler için Otomatik’i seçin
  5. Daha önce not ettiğiniz IP ve Port Numarasını girin.
  6. Bağlantı ayarlarınızı kaydedin.

Ve bu kadar! PS4’ünüz şimdi ISS’nize sağladığınız ödeme miktarını yansıtan hızlarla PSN’den oyun ve güncellemeleri eskisinden çok daha hızlı indirmelidir. PS4’ünüzün internet bağlantısı yalnızca PC’nizdeki proxy’den çalışacaktır bu nedenle PS4’ünüzde oyun indirmek veya internete bağlanmak istediğinizde yazılımı çalıştırmanız gerekir.

Bunun için bir düzeltme proxy’yi yalnızca indirmek için büyük güncellemeleriniz veya yeni oyunlarınız olduğunda kullanmak ve genel oyun için otomatik ayarlara dönmek. Her iki şekilde de PS4’ün indirme hızını büyük ölçüde iyileştirmek için küçük bir bedel ödeyin!