Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PS4’Te Klip Kaydetme

https://mobil13.com.tr/author/manager
PS4 oyunu herkes tarafından

PS4 oyunu herkes tarafından çok fazla beğenilen ve sevilen bir oyundur. Bu oyun kurulduğundan bu yana pek çok kullanıcı tarafından beğenilerek oynanmaktadır. Bu oyun içerisinde pek çok özellikte barındırmaktadır. Bu özelliklere baktığımız zaman en çok ilgi çekici olanı klip kaydetme özelliğidir.

PS4 oyununun size sağladığı avantajlardan birisi ise arkadaşlarınız ile beraber oyun oynamaktır. Bu oyun içerisinde arkadaşlarınızla eğlenceli oyunlar oynadığınız zaman bu oyunu klip şeklinde kaydedebilirsiniz. Oyunda klip kaydetme özelliğini kullanmak için herhangi bir farklı uygulama kullanmaya gerek yoktur. Bu oyunu yeni kullanmaya başlayan oyuncular klip kaydetme özelliğini karmaşık bulabilirler. Ancak klip kaydetme özelliği ne kadar karmaşık görünürse görünsün oldukça basit bir işlemdir. Bu yazımızda sizlere PS4 de klip kaydetmeniz için izlemeniz gereken adımları en basit şekilde anlatmaya çalışacağız.


PS4 de klip kaydetme işlemini gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak video ayarlarınızı düzenlemeniz gerekmektedir. Konsol düğmenizde bulunan denetleyici kısmından paylaş düğmesine basarak video ayarlarınızı düzeltebilirsiniz. Video ayarlarınızı düzelttiğinizi varsayarak diğer adımlara geçiyoruz. Şimdi ilk olarak oyuna girmeniz gerekiyor. Çünkü klip kaydetme işlemi oyuna girmeniz ile devreye girecektir. Oyuna girdiğiniz zaman konsolunuzda bulunan paylaş düğmesine üst üste iki kere basmanız ile kaydetme işleminiz başlayacaktır ve video ayarlarında ayarladığınız süre dolana kadar kayıt işlemi devam edecektir. Bu konu ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.