Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PS4’te PS2 ve PS3 Oyunları Nasıl Oynanır?

PS4 tüm zamanların en

PS4 tüm zamanların en çok satan konsollarından biridir peki ya eski (ama aynı derecede iyi) PS2 ve PS3 oyunlarınızı oynamak istiyorsanız? Pek çok oyuncunun bileceği gibi diski konsola koymak kadar kolay değil.

PS2 ve PS3 oyunlarımı PS4’ümde oynayabilir miyim?
Ne yazık ki yanıt hayır – zaten diski konsola koymak değil.
Bununla birlikte konsolda PS2 veya PS3 oyun disklerini kullanamazsınız ancak Sony’nin İngiltere ABD ve diğer bazı ülkelerde mevcut olan kendi PlayStation Now hizmeti aracılığıyla eski oyunları izleyebilir ve indirebilirsiniz. PlayStation Now geriye dönük uyumluluk ile aynı olmasa da oyuncuların internet üzerinden eski ve yeni PlayStation oyunlarından oluşan bir kitaplığı yayınlamasına ve indirmesine olanak tanır.

Sony’nin PlayStation Now aboneliği oyunculara akış sayesinde neredeyse anında kullanılabilen PS2 PS3 ve PS4 oyunları kitaplığına erişim sağlar. Aslında Sony seçim yapabileceğiniz 700’den fazla başlık olduğunu iddia ediyor.
Akış oyunları ilk indirmelerin olmaması ve konsollar arasında senkronize ilerleme gibi avantajlar sunar bu nedenle bazılarına hitap edebilir. Yukarıda belirtildiği gibi hizmet aynı zamanda çevrimdışı kullanım için oyun indirmenize de izin verir – akışı kaldıramayan daha yavaş internet bağlantıları olanlar için idealdir.