Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PS5 hakkında yeni iddialar geldi!

2020 yılı içerisinde hem

2020 yılı içerisinde hem Microsoft hemde Sony yeni konsollarını kullanıcıların karşısına çıkarak. Ocak ayı içerisinde CES 2020 etkinliği sırasında bazı detaylar bekleniyordu. Ama etkinlik sırasında yeni modelin logosu gösterilirken meraklı bakışların artmasına neden oldu. İşte detaylar…

PS5 özellikleri hakkında tüm söylentiler

Şirketin PS4 etkinliği sırasında 2013 Ocak ayında basın mensuplarına davetiye gönderdiğini çok önceden sizlere belirtmiştik. Geçtiğimiz ay ise PS5 tasarımı iddiaları için bazı görseller paylaşılmıştı. Elbette bu görsellerin geliştiriciler için hazırlanmış bir model olduğu söyleniyor. Yeni konsolların geliştirici kitine benzemesi hakkında net bir bilgi yok.

Buna ek olarak PS5 modelinin de Şubat ayında tanıtılması ciddi anlamda bekleniyor. Kısa süre önce Reddit kullanıcılarından birisi PS5 ekran görüntüsü iddiasıyla bir görsel paylaştı. Bu görselin ise geliştirici cihazından çekildiği söyleniyor.

Yeni cihazın birçok farklı menü tasarımına sahip olması bekleniyor. Ek olarak 1 TB SSD olacak. Kullanıcılar ise daha çok satın alabilsin diye 512 GB modelini alacağı düşünülüyor. Başlangıç seviye konsolun 499 dolardan başlayacağı ve en pahalı modelin 2TB olacağı söyleniyor.