Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Mobile: Adınızı ve görünümünüzü nasıl değiştirirsiniz

https://mobil13.com.tr/author/manager
PUBG mobile oyunu içerisinde

PUBG mobile oyunu içerisinde adınızı ve görünümüzü nasıl değiştirebilirsiniz? Şimdiye kadar ki en sevilen Battle Royale tarzı bir oyun olan Android ve iOS kullanıcılarının severek oynadığı PUBG’a hem masaüstü hemde mobile üzerinden oynamanız mümkün. Elbette oyunun tartışılmaz çok fazla keyif verdiğini söyleyebiliriz. Ancak PUBG Mobil adınızı ve görünümüzü değiştirmek biraz sıkıntı olabiliyor. Özellikle Facebook üzerinden giriş yapan kullanıcıların isimleri hesap üzerinden çekildiği için aynı olabiliyor.

PUBG Mobile isim nasıl değiştirilir?

İlk önce adınız PUBG mobil cihazınız üzerinden değiştirmek isterseniz “İsim Değiştirme Kartı“nızın olması gerekmekte. Bu kartı ise 04 sürümü ve üstüne sahip kullanıcıların görebileceğini belirtelim. Bu kart eğer sizde yoksa “Etkinlikler” üzerinden veya güncelleme ödüllerinizi alabilirsiniz. Kartınızı aldıktan sonra “Envarter”e gidin ve alt kısımda yer laan “Kutu” öğesine tıklayın. “İsim Değiştirme Kartınızı” kullanarak isim değiştirebilirsiniz.

Güncelleme ile gelen isim değiştirme kartınızı kullanmışsanız bu yöntemi deneyin!

  • Eğer daha önceden kullandıysanız seviye 10 olana dek tüm seviyelerinizi tamamlayın.
  • 10. seviyeye geldikten sonra ödüllerinizi toplayın.
  • Bir önceki adımdaki anlattıklarımı tekrar uygulayın.
  • İşlem bu kadar.

PUBG Mobile Görünüm Nasıl Değiştirilir?

PUBG’da görünümüzü değiştirmek isterseniz eğer oyun adınızı değiştirmekten daha basit olduğunu belirtelim. Tencent Gaming oyundan daha fazla zevk almanız ve ileride görünümünüzden sıkılmamanız için değişikliğe izin veriyor. İlk olarak 3000BP olması gerekiyor.

  • İlk önce 3000BP paranızın olduğuna emin olun.
  • Daha sonra ana ekrandan “Envarter” bölümüne dokunun
  • Envarterden sonra karakterinizin yanında “Rest appearance( Görünüşü görünür)’e dokunun.
  • Paranızın olması durumunda Ok’a basarak devam edebilirsiniz.
  • Karakterinizi istediğiniz gibi değiştirin ve kaydedin. Hepsi bu kadarla sınırlı.

Param yoksa değitşiremez miyim? Dediğinizi duyar gibiyim. Elbette bu sorunun cevabı açıkça ortada oyun içerisinde verilen bir çalışma ve sunucu masraflarımız yer alıyor. Oyun içi ücretlerin ve emeklerin karşılanması için tüm oyuncuların olmasa bile ciddi bağımlıların ve emekçilerin belli ücretler ödeyerek kendini yükseltmesi ve zevklerinin tamamlanması adına ücretler ödenmesi gerekiyor. Oyunun ayakta durması için para gerekiyor. Haliyle bunlarda oyun içi değişikliklere ve alımlara yansıtılıyor.