Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Mobile’da Hızlı Seviye Atlamak İçin Taktikler

https://mobil13.com.tr/author/manager
PUBG Mobile neredeyse herkesin

PUBG Mobile neredeyse herkesin cihazlarına girmiş bulunmakta ve insanlar bu oyunun başında saatlerini harcıyor. Dünyanın en popüler oyunları sıralamasında başta yer alan her yeni güncellemesi merakla beklenen ve son zamanlarda ise hilecilerle başı dertte olan PUBG Mobile’da daha hızlı seviye atlamak mümkün mü? Sorusuna cevap arıyor. İşte basit taktikler!

Çaylaksanız oyunda seviye atlamak muhtemelen en önemli önceliklerinizden birisi olacak. Yavaş yavaş seviye atlamak yerine daha kısa sürede ve bazı taktikler ile seviye atlamak daha kolay hale geliyor. Gelelim oyunda erişilebilecek en üst seviyeye. PUBG Mobile’da ulaşabileceğiniz en yüksek seviye 100’dür ve bu seviyedeki oyuncuların çoğu oyuna erken giren ve zamanla yükselenlerdir.

Normalde seviye XP toplayarak yükseliyor ve oyundaki hemen hemen tüm modlar size XP kazandırıyor. Buna bağlı olarak oyuna düzenli olarak girip günlük görevleri tamamlamak ya da özel modlarda fazla sayıda rakibinizi öldürmek sizlere daha fazla XP ve seviye sağlıyor. Yine de kısa sürede seviye atlamak istiyorsanız;
• Hayatta daha fazla kalmaya çalışın.
• Tüm görevleri yerine getirdiğinizden emin olun.
• Sağlam takım arkadaşları edinin.
• Yaralarınızı daha çabuk şekilde sarmaya çalışın.