Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Özellikleri Hakkında Bazı Bilinmeyenler!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Battle

Bu yazımızda sizlere Battle Royale oyunu olan PUBG hakkında bilinmeyen özelliklerden bahsedeceğiz. Popüler oyun olan PUBG’yi özellikle salgın döneminde daha da çok indiren oldu. Arkadaşlarınız ile takımlarınızı kurup savaşıp eğlenceli anlar geçireceğiniz oyun olan PUBG fazlasıyla tercih edilen bir oyundur. PUbBG alanları sayesinde malzeme toplayıp hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Eğer PUBG oyununu yeni indirdiyseniz ve oyunun özelliklerini daha da çok bilmek istiyorsanız bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Pochinki
Pochinki PUBG haritasının en yoğun olduğu ve çatışmaların şiddetli olduğu alandır. Pochinki’de yer alan binalar Sovyet yapılarından esinlenilmiştir. PUBG oyununun birçok bölgesi Rus köylerinin ve bölgelerinin isimlerinden esinlenilmiştir. Eğer şiddetli bir çatışmaya dahil olmak istiyorsanız Pochinki alanına inebilirsiniz.


Battle Royale
PUBG Battle Royale filminden esinlenerek geliştirildiğini gösteriyor. Şiddetli eylemler sonucu ‘Battle Royale’ kanunu çıkıyor ve her sene bir lise sınıfı seçiliyor. Seçilen sınıf bir adaya bırakılıyor ve adada bırakılan öğrencilere çeşitli silah yiyeceklerin yer aldığı çanta verilmektedir. PUBG oyunuda Battle Royale Filmine benzer bir şekilde işliyor.

Pacifist
PUBG’de kimseyi öldürmeden hayatta kalan son kişi olmayı başardığınız halde ‘Pacifist’ başarımını açmış olursunuz. Pasifizm savaşa giden ve şiddete karşı olan anlamını taşımaktadır. PUBG’de hiç kimseyi öldürmeden hayatta son kalan kişi olmak zordur. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.