Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Realme P1 ve Realme P1 Pro Bugün İlk Satışta: Fiyat, Özellikler, Satın Almaya Değer mi?

Realme P1 ve Realme P1 Pro bugün Hindistan’da ilk satışta: fiyat, özellikler, satın almalı mısınız? hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız göz atınız.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Realme P1 ve Realme

Realme­ yeni P1 serisi tele­fonlarını pazara sundu. Fiyatlarına bakıldığında iyi özelliklerle ge­liyorlar. P1 ve P1 Pro’dan hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız de­taylara geçelim.

Hindistan Fiyatlandırması

  • Realme­ P1 5G’nin 6GB/128GB modeli 15999 Rupi’den ise (192 dolar) başlarken 8GB/256GB ve­rsiyonu 18999 Rupi’ye (yaklaşık 228 dolar) alınabiliyor.
  • Öte yandan Realme­ P1 Pro 5G her iki depolama seçe­neği (8GB/128GB ve 8GB/256GB) için de 21999 Rupi ise (264 dolar) olarak fiyatlandırıldı.

Flipkart ve Realme’nin resmi sitesinden bugün öğlen saati arasında Realme P1’i hemen satın alabilirsiniz. Realme P1 Pro’nun ise 6 ile 8 akşam saatleri arasında özel bir satışı olacak. SBI ICICI ve HDFC Bank kartlarıyla 2.000 Rupi’ye (24 dolar) varan indirimler de mevcut.

Renk Seçenekleri

Realme P1 5G’yi Tavus Kuşu Yeşili ve Anka Kırmızısı renklerinde bulabilirsiniz. Realme P1 Pro ise Papağan Mavisi ve Anka Kırmızısı tonlarıyla geliyor.

Realme P1 Telefon

Özellikler: Bütçe Dostu Güç

Her iki telefonda da 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç FHD+ AMOLED ekranlar mevcut. Bu da harika görüntü kalitesi ve akıcı kullanım demek. Realme P1 5G MediaTek Dimensity 7050 işlemci kullanırken Realme P1 Pro 5G’de Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 tercih edilmiş. İkisi de günlük kullanım ve hatta oyunlar için yeterli güce sahip.

Realme kamera tarafında da eli açık davranmış. Realme P1’de 50MP ana kamera ve 2MP siyah beyaz sensör bulunurken Realme P1 Pro bunu 50MP Sony ana sensör ve 8MP portre kamerayla daha üste taşıyor. Özçekimler içinse her ikisinde de 16MP ön kamera var.

5000mAh bataryalar sayesinde gün boyu kullanım sıkıntısı yaşamayacağınız bu telefonlar 45W hızlı şarjla da zamandan tasarruf ettiriyor.

Realme P1 Özellikleri

Satın Almaya Değer mi?

Realme P1 serisi etkileyici ekranları güçlü işlemcileri iyi kameraları ve hızlı şarjıyla fiyatlarına göre çok cazip özellikler sunuyor.

Üstelik Android 14 ile gelmeleri ve en azından iki büyük işletim sistemi güncellemesi sözü cihazların uzun süre güncel kalacağını gösteriyor. Uygun fiyatlı ve güncel bir telefon arayanlar için Realme’nin bu yeni modelleri kesinlikle güçlü rakipler!