Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi K70 Pro Lamborghini Tanıtıldı.İşte Özellikleri

Redmi sıra dışı bir

Redmi sıra dışı bir yeniliğe imza attı ve Lamborghini temalı yeni telefonunu tanıttı. K70 serisini daha önce K70 K70 E ve K70 Pro modellerini içerecek şekilde tanıtmıştı. Lamborghini temalı bir telefonu neden çıkartma ihtiyacı hissetmiş bunu ve modelin özelliklerini inceledik. İşte detaylar..

Özelliklerine geçmeden önce neden bu telefonu çıkarttığından bahsedelim isterseniz. Aslında bu ismi seçmesinin nedeni bir oyuncu telefonu olmasından kaynaklanıyor. Evet bu telefon K70 Pro’nun Gaming versiyonu arkadaşlar. Öyle ki; dış tasarımında Lamborghini’nin klasikleşmiş sarı yeşil renk seçeneği ve logosunu anımsatacak değişiklere gidilmiş.

Şimdi kaldığımız yerden devam edelim ve Redmi K70 Pro Lamborghini  Squadra Core Edition oyuncu telefonunun özelliklerine geçelim.

Lamborghini temalı K70 Pro özellikleri

Telefon üreticilerinin bu tür isimleri seçmelerindeki amaç aslında dikkat çekmek. Otomobil severlerin de haliyle dikkatinden kaçmayan modelin özellikleri ise şu şekilde.

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 (SM8650-AB)
  • RAM: 24 GB
  • Depolama: 1 TB
  • İşletim Sistemi: HyperOS
  • Kamera: 50 + 50 + 12 MP arka 16 MP ön kameraya sahip.
  • Batarya: 5000 mAp

Özelliklerine baktığınızda 209 gr ağırlığındaki K70 Pro’dan pek farklı olmadığını görebiliyorsunuz. Ama farkları da yok değil. Mesela en başta gelen farkı ise dış görünüşü. Tasarımı (resimlerden de göreceğiniz üzere) oldukça dikkat çekici ve cezbedici.

Sizce?