Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi K70 Ultra Tanıtım Tarihi Verildi! 24 GB RAM, 5500 mAh ve Diğer Özellikleri

Redmi K70 Ultra için uzun süreli bekleyiş artık sona eriyor. Xiaomi tarafından satışa sunulacak telefonun özellikler belli oluyor.

Redmi K70 Ultra için

Xiaomi Redmi K70 Ultra resmi açıklamaları ile geliyor. Yeni telefonunda K70 Ultra ya da 14T Pro ismi kullanılacak. Telefonun özellikleri ve lansman tarihi belirlenmeye başladı.

Yüksek Performans ile Geliyor

Tüm ayrıntıları belli olmasa da bazı bilgileri konusunda duyumlar mevcuttur. MediaTek tarafından oluşturulan Dimensity 9300 Plus yonga seti kullanılıyor.

24 GB RAM dikkat çeken bir diğer özelliği oluyor. LPDDR5X RAM bellekleriyle cihazın yüksek performans vermesi bekleniyor.

Depolama alanında ise 1TB’a kadar desteklemesi duyumlar arasında. Son olarak 5500mAh gibi devasa bir batarya, 120W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

K70 Ultra Lansman ve Satış Tarihi

Son zamanların en yaygın konuşulan telefonu olan K70 Ultra için Wang Teng Thomas açıklamalar yapıyor. Buna göre telefonun tanıtım yani lansmanı için Temmuz ayı düşünülüyor.

Tanıtım dışında küresel pazarda da Temmuz ayı itibariyle satılmayı bekleniyor. Kesin olmamakla birlikte telefonun 410 $ fiyata satılması konuşuluyor.