Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi Pad Pro Tablet Lansman Tarihi ve Tasarımı Onaylandı!

Redmi Pad Pro Tablet lansman tarihi tasarımı onaylandı ve piyasaya sağlam bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Tabletin özelliklerine bir göz atalım.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Redmi Pad Pro Tablet

Redmi tablet dünyasına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor! Yeni Redmi Pad Pro’nun tasarımı ve çıkış tarihi resmi olarak doğrulandı. Gelin bu heyecan verici tablette bizleri neler beklediğine bakalım…

Redmi Redmi Pad Pro’yu 10 Nisan’da Redmi Turbo 3 telefonu ile birlikte Çin’de tanıtacak. Klavye ve kalem desteğiyle geleceği de kesinleşen tablet çift kamera kurulumuna ve şık bir tasarıma sahip olacak.

Cihazın alt kısmında dört adet hoparlör USB-C portu ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Siyah renk beyaz ve açık mor renk seçenekleri de dikkat çekiyor.

Redmi Pad Pro Tablet

Daha önceki sızıntılara göre; Redmi Pad Pro 121 inç LCD ekranı ve 2.5K çözünürlüğüyle gelecek. 10.000 mAh’lik devasa bataryasıyla uzun kullanım süresi vadediyor. Android tabanlı HyperOS işletim sistemi ile çalışacak.

Cihazda AnTuTu’da yaklaşık 650.000 puan alan 4 nm’lik bir yonga setinin bulunması bekleniyor.

Redmi Pad Pro Tablet Renkleri

Redmi Pad Pro ile ilgili tüm detaylar resmi lansmanda belli olacak. Teknoloji dünyasındaki yenilikler için bizi takip etmeye devam edin!