Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi Pad SE: Uygun Fiyatlı Tabletin Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken yeni Redmi Pad SE, kullanıcıların beklentilerini karşılamak üzere geliştirilmiş birçok yenilikçi özellikle geliyor. İşte detaylar…

Özellikleri ve tasarımıyla dikkat

Redmi, yeni tablet modeli Redmi Pad SE’yi Hindistan’da düzenlenen bir etkinlikle resmi olarak tanıttı. Özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken yeni tablet, kullanıcıların beklentilerini karşılamak üzere geliştirilmiş birçok yenilikçi özellikle geliyor.

Redmi Pad SE’nin Özellikleri

Cihaz, Pad Pro serisi ile birlikte 4G destekli yeni modeli Redmi Pad SE’yi de tanıttı. 8.7 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip olan Pad SE, HD+ kalitesinde görüntüler sunuyor. 90Hz yenileme hızıyla daha akıcı bir deneyim sağlıyor. Üst kısmında 5 megapiksel selfie kamerası bulunan tabletin arka kısmında ise 8 megapiksel bir kamera yer alıyor.

Tabletin kalbinde MediaTek tarafından geliştirilen Helio G85 işlemci bulunuyor. Bu işlemci, 4G desteği ile birlikte güçlü bir performans sunuyor. 4GB LPDDR4X RAM ile donatılan cihaz, 64GB ve 128GB eMMC 5.1 depolama seçenekleriyle göz dolduruyor. MicroSD kart desteğiyle depolama alanı 2TB’a kadar genişletilebiliyor. Çift SIM desteği de sunan Redmi Pad SE, yeni özelliğiyle kullanıcılara esneklik sağlıyor.

Gelişmiş İşletim Sistemi ve Dayanıklılık

Redmi Pad SE, Android 14 tabanlı HyperOS işletim sistemiyle çalışıyor. Yenilenen özelliği sayesinde. kullanıcılar güncel ve hızlı bir işletim sistemi deneyimi yaşıyor. Tablet, IP53 sertifikasıyla, suya ve toza karşı dayanıklı yapısıyla da öne çıkıyor.

Bağlantı ve Pil Özellikleri

6650 mAh kapasiteli pili ile uzun süreli kullanım sunan Redmi Pad SE, 10W hızlı şarj desteğiyle kısa sürede şarj edilebiliyor. Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.3, USB Type-C ve 3.5 mm kulaklık girişi gibi bağlantı seçeneklerini sunuyor. Stereo hoparlörler ve Dolby Atmos özelliğiyle de üstün bir ses deneyimi vaat ediyor.

Redmi Pad SE’nin 64GB depolama alanına sahip modeli 131 dolar, 128GB depolama alanına sahip modeli ise 143 dolar fiyat etiketiyle satışa hazırlanıyor.