Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rehberde kayıtlı olan numara whatsappta görünmüyor

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta kayıtlı olan numaralar bazen görünmeyebilir. Bildiğiniz üzere WhatsApp uygulamasında biriyle mesajlaşmak için o kişinin numarasının kayıtlı olması gerekiyor. Numarayı kaydettiğiniz kişinin WhatsApp uygulamasında çıkmaması moralinizi bozabilir. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız bu konu hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Rehberinize yeni bir numara kaydettiniz ve bu kişiye WhatsApp’tan ulaşmak istediğiniz zaman o kişiyi bulamıyorsanız kullanıcı WhatsAppp uygulamasını kullanmıyor olmasından kaynaklanabilir. Fakat WhatsApp uygulamasını o kişinin kullandığından eminseniz de internet sorunundan dolayı o kişi WhatsApp’ta çıkamayabilir. WhatsApp uygulamasını açın daha sonra sohbet kısmına geçiş yapın. Yeni Sohbet simgesine dokunun. O kişiyi kontrol edin.

WhatsApp uygulamasını kapatıp baştan açın ve kişilerinizi tekrar kontrol edin. Eğer numara çıkmıyorsa numarayı kontrol edin. Numarayı yanlış kaydetmenizden dolayı kişi WhatsApp uygulamasında çıkmayabilir. Bu adımlara rağmen kişi WhatsApp’ta çıkmıyor ise büyük ihtimal ile Whatsapp uygulamasını kullanmıyordur. Bu yazımızda sizlere WhatsApp uygulamasında rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler hakkında bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.