Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Roblox’ta Cilt Rengi Nasıl Değiştirilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Roblox sayesinde hayal gücünüz

Roblox sayesinde hayal gücünüz ortaya çıkıyor. Geniş platformu ve hayal gücünüz ile vakit geçireceğiniz harika bir oyun evrenidir. Birçok işletim sisteminde yer alan oyunu arkadaşlarlarınıza da tavsiye edebilirsiniz. Oyun çocuklara yönelik olsa da premium ürünler satın almak ebeveynlerin çok etkili bir şekilde yönetmesini sağlar. Bu yazımızda ise sizlere Roblox oyununda cilt rengini nasıl değiştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Roblox oyununu ilk kurduğunuz zaman kendi oyununuzu kurmanız için avatar verilir. Telefon ya da tablet sürümlerindeki öğelerin birçoğunu değiştirebilirsiniz. Fakat herhangi bir ten rengini değiştiremezsiniz. Avatarınızı tamamen değiştirmek istiyorsanız oyunun masaüstü sürümünü kullanmanız lazım. Masaüstü web tarayıcısında cilt rengini değiştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Masaüstü web tarayıcısında roblox.com adresine gidin. Daha sonra menü kısmından karakter alanına girin. Değiştirmek istediğiniz karakteri seçin. Ardından gövde menüsü ve Cilt Tonu’nu seçin. İstediğiniz renk seçimini gerçekleştirin. Tek Tek gövde parçalarını renklendirmek istiyorsanız da Gelişmiş seçeneğine tıklayarak karakterinizi daha da geliştirebilirsiniz. Karakterinizi hazırladıktan sonra oyununuzda kullanmaya başlayabilirsiniz.