Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Roblox’ta Daha Fazla Restoran Müşterisi Nasıl Elde Edilir?

My Restaurant Roblox’taki en

My Restaurant Roblox’taki en popüler eğlencelerden biridir. Kullanıcılar en karlı restoranları halka açık veya VIP sunucularda inşa etmek için rekabet eder. Eğlenceli bir oyun olsa da ilk seferinizse gezinmek zor olabilir. Oyun içi gelirinizi artırmak için müşteri sayınızı artırmanız gerekiyor. Müşteri memnuniyetini ve restoranınızdaki dolu koltuk sayısını optimize etmenize yardımcı olacak bazı ipuçları aşağıda verilmiştir.

Düzeninizi Geliştirin
Roblox topluluğundan yararlanın. Restoranınıza daha fazla müşteri çekmek istiyorsanız topluluk forumlarına göz atın. Diğer kullanıcıların düzenlerini optimize etmek için ne yaptığına bakın.
Paranızı yeni zeminlere yatırın. Mümkün olan en kısa sürede sekiz katı tamamlamaya çalışın. Birinci katınızda müşteriler arasındaki varış süresi 18 saniyeye kadar çıkabilir. Karşılaştırıldığında sekizinci katın maksimum varış süresi beş saniyeliktir. Onuncu kat bu süreyi iki saniyeye indiriyor. Ancak sürekli büyüyen bir restorana ayak uydurmak için yeterli sayıda personel tutmanız gerektiğini de unutmayın.

Daha Çekici Bir Restoran Yaratın
VIP müşterileri çekmeyi başarırsanız restoranınız gerçekten ciddi nakit getirmeye başlayabilir. Bir kraliyet masası ve sandalye satın alın ve eski mobilyalarınızın bazılarını değiştirin.
Kraliyet mobilyaları daha fazla para ödeyen VIP müşterileri çekebilir. Ayrıca daha düzenli müşterileri de çekerler.
Aynı şey mücevher kılıfları için de geçerlidir. Bunlar lüks tezgahlar gibi lüks dekorasyonlardır.

Çeşitli Menüler Oluşturun
Müşterilerinize zengin menüler ve ikramlarda bulunun. Bu onların dikkatini epey çekecektir.
Müşterilerin seçeneklere sahip olması için çeşitli menüler oluşturmak iyi bir uygulamadır.

Oturma Alanını Genişletin
Daha fazla trafik istiyorsanız yeterli büyüklükte bir oturma alanına ihtiyacınız var. Arabaya servis yoluyla yeterli miktarda müşteri alsanız bile oturma alanınızı genişletmeniz çok önemlidir. Yeterli kapasitesi yoksa restoranınız ne kadar harika olursa olsun yine de o kadar çok müşteriyi çekmeyecektir.

Müşteri Geri Bildirimi Alın
Bir öneri kutusu veya inceleme kitabı görevi görür. Müşterilerin restoranınız hakkında ne düşündüğünü biliyorsanız neyi değiştirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Ne kadar çok değişiklik yaparsanız daha fazla insanı çekecek beş yıldızlı bir derecelendirme kazanma şansı o kadar yüksek olur.

Bir Dilek Kuyusu Satın Alın
Dilek kuyusu bir başka harika özelliktir. Her beş saatte bir size bir şey veren bir dilek toplayabilirsiniz. Nakit hiper soba VIP müşteri veya bonus kazanabilirsiniz. Reklam kampanyası artışı düzenli müşteri sayınızı artırabileceği için harika.