Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rusya’nın Teknoloji Şirketleri!

Son zamanlarda Rusya da

Son zamanlarda Rusya da teknolojiye ve bilime büyük oranda önem vermeye başladı. Ayrıca bu alanlarda büyük ölçüde ilerleme kaydettiler. peki bu kadar ilerlemenin ardında hangi şirketler var? Rusya’nın en büyük teknoloji şirketleri neler?

Yandex
Son zamanlarda gittikçe dikkatleri üzerine toplayan arama motoru Yandex 1997 yılında kullanıma açıldı ve Google gibi içerisinde birçok hizmet bulunmakta. Bu hizmetler Yandex.Disk Yandex.Mail Yandex.Browser Yandex.News Yandex.Maps Yandex.Money Yandex.Translate Yandex.Music.

Kaspersky Lab
Bu program ise karşımıza bilgisayarlarda ve telefonlarda antivirüs programı olarak karşımıza çıkıyor. 1997 yılında kurulan Rusya şirketi olan Kaspersky Lab Türkiye dahil otuzdan fazla ülkede yerel ofisi bulunuyor.

Dr. Web
1992 yılında kullanıma sürülen bu servis sadece siber güvenlik konusunda değil Yandex.Mail kullanıcılarının e-posta eklerindeki dosyaları taramak için de hizmet veriyor.

VK
Türkiye’de yoğun bir kullanım söz konusu olmasa da dünya genelinde en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.