Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy F34 5G Hindistan’da Piyasaya Sürüldü! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Yeni telefon modelleri bir

Yeni telefon modelleri bir biri sıra çıkmaya devam ediyor. İşte yeni bir model daha. Samsung Galaxy F34 hem fiyatı hem de özellikleriyle gün yüzüne çıktı. Güney Koreli teknoloji devinin 5G destekli bu yeni modeli hakkında tüm detayları topladık.

Samsung Galaxy F34 5G Teknik Özellikleri

6 Ağustos’ta Hindistan’da (Çin’de yakın zamanda çıkabilir) çatışa çıkarttığı model ülkemiz ne zaman geleceği şimdilik belli olmasada biz önden belli olan teknik özelliklerini aktaralım.

  • Ekran: Samsung Galaxy F34 5G etkileyici 6.46 inç boyutunda FHD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekranla geliyor. Bu özellik 1080 x 2340 piksel çözünürlük ve akıcı 120Hz yenileme hızı sunuyor. Ekran aynı zamanda Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor böylece dayanıklılık ve uzun ömür garantilenmiş oluyor.
  • Performans: Cihazın gücünü Exynos 1280 Octa-Core işlemci ve Mali-G68 GPU’dan alıyor. Bu 5nm işlemci 2.4GHz x 2 + 2GHz x 6 çekirdek hızları ile yüksek performans sağlıyor. Dahili 128 GB depolama alanı ile birleşen 6 GB veya 8 GB RAM sorunsuz bir deneyim sunuyor. Ayrıca microSD kart ile 1 TB’a kadar genişletme olanağı bulunuyor.
  • Kamera Yetenekleri: Arkada bulunan üçlü kamera sistemi çeşitli çekim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. 50MP ana kamera optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği ve geniş f/2.2 diyafram açıklığı ile öne çıkıyor. 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kamera da detaylara odaklanmanızı sağlıyor. Ön tarafta ise 13MP çözünürlüklü bir kamera ile net selfie çekebilirsiniz.
  • Bağlantı ve Konnektivite: Samsung Galaxy F34 5G çağın gereksinimlerini karşılamak üzere 5G SA/NSA desteği sunuyor. Ayrıca çift 4G VoLTE hızlı Wi-Fi 6 802.11 ax (2.4GHz + 5GHz) Bluetooth 5.2 ve çift frekanslı GPS/ GLONASS/ Beidou ile en üst düzeyde bağlantı sağlıyor. USB Type-C bağlantı noktası ise hızlı veri aktarımı ve şarj imkanı sunuyor.
  • Güçlü Batarya ve Hızlı Şarj: 6000mAh kapasiteli batarya uzun süre dayanıklılık sunarken 25W hızlı şarj desteği ile telefonunuzu daha kısa sürede doldurabilirsiniz. Bu kesintisiz kullanım ve daha az bekleme anlamına gelir.
  • İşletim Sistemi ve Güncelleme Taahhüdü: Samsung Galaxy F34 5G Android 13 işletim sistemi üzerinde çalışan kullanıcı dostu One UI 5.1 arayüzü ile geliyor. Ayrıca en az 4 yeni işletim sistemi güncellemesi ve 5 yıl boyunca güvenlik güncellemesi alma taahhüdü ile cihazınızın güvende ve güncel kalmasını sağlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy F34 5G etkileyici ekran güçlü performans kapsamlı kamera yetenekleri ve dayanıklı batarya gibi özellikler sunarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bağlantı seçeneklerinin çeşitliliği ve işletim sistemi güncelleme taahhüdü ile de gelecekteki ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek bir seçenek sunuyor.

Samsung Galaxy F34 5G Fiyatı

Telefon Hindistan’da 6 Ağustosta satışa çıktı demiştik. Burada iki bellek seçeneğinin fiyatları farklı arkadaşlar. 6GB+128GB: 230 dolar 8GB+128GB: 255 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Samsung Galaxy F34 5G Fiyatı

Çin pazarında henüz piyasaya sürülmemdi ama bazı söylentiler Galaxy M34 5G adı altında Çin’de piyasaya sürülebileceği yönünde. Yine aynı kaynaklara göre M34 5G’nin Ağustos sonu veya Eylül başlarında Çin’de 230 dolar fiyatıyla satışa çıkacağını söylüyor.