Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Fit 3 Sertifikasyon Platformundan Geçti ve Yakında Geliyor!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Güney Kore’nin elektronik devi

Güney Kore’nin elektronik devi Samsung Galaxy Fit 3 adında yeni bir fitness bandı üzerinde çalışıyor ve bu cihaz son birkaç haftadır internette dolaşıyor. Bugün cihaz piyasaya çıkışının yakın olduğunu gösteren önemli bir sertifikasyon platformundan geçti. Hadi bu yeni bilgileri inceleyelim.

Yakında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Fit 3 akıllı bandı SIRIM veritabanında “SM-R390” model numarası ile listelendi ve bu listeleme cihazın Malezya pazarında resmi olarak sunulacağını doğruluyor. Cihaz zaten SDPPI BIS FCC ve Bluetooth SIG sertifikalarını almış durumda. Bu yüzden şirketin cihazı çok yakında piyasaya süreceğine inanıyoruz ve mevcut özellik detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Fit 3 Siyah Kırmızı

Yaklaşan cihazın 302 PPI yoğunluğunda 1.61 inç OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca şirketin cihazı alüminyum kasayla sunacağı ve cihazın IP68 sertifikasına sahip olacağı düşünülüyor.

Cihazın tek şarjla yaklaşık 21 gün pil ömrü sunacağına inanılıyor. Önceki modelin sadece 7 gün pil ömrü sunduğunu düşünürsek yaklaşan cihazın büyük bir yükseltme ile geldiği anlaşılıyor.

Cihazın piyasaya sürülmesini beklerken teknoloji dünyasından daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.