Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S20 Sar Değeri

Sar değeri telefon kullanıcıları

Sar değeri telefon kullanıcıları için önemli bir değer taşımaktadır. Sar değeri telefonun ne kadar yüksek ya da düşük seviyede radyasyon yaydığını gösterir. Bu yazımızda size Samsung Galaxy S20 Sar Değeri’nden bahsedeceğiz.

Manyetik sinyaller dediğimiz sar değeri radyasyon sinyallerinin vücutta soğrulma emilme oranıdır. Bu oran ölçü bürümü W / kğ olarak belirtilmektedir. Vücut ne kadar çok manyetik dalga alırsa o kadar çok zarar görecektir. Sar Değeri Standart oranları ABD’de 1.6 W/kğ değerinde AB ülkelerinde standart sar değeri 2 W/kğ olarak belirlenmiştir. Size de düşük sar değeri olan cihazları tercih etmenizi öneririz.

Samsung Galaxy S20 Sar Değeri’ne gelecek olursak 6.2 inç ekran 8 GB ram 128 Gb kapasite alanı ve 4000 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz 4.5G uyumludur. CPU 2.73 GHZ frekansında olan Samsung Galaxy S20 telefonumunuz SAR DEĞERİ Kafa sar değeri 0.279 W7kg ilen Vücut sar değeri 1.525 W7kg oranındadır. Avrupa standardına uygun olan bu değer telefonu çok yakın kullanmanız gerektiği anlamına gelmiyor.