Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S21 Serisi Android 14 One UI 6.0 Güncellemesini Ne Zaman Alacak?

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Samsung Galaxy S21 serisindeki

Samsung Galaxy S21 serisindeki tüm cihazlar Android 14 ve One UI 6.0 güncellemesine ne zaman kavuşacak? İşte son güncelleme ile birlikte seriye gelecek yeni özellikler!

Galaxy S21 serisi Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alması beklenen çok sayıda Samsung akıllı telefon serisi arasında yer alıyor. Serideki üç amiral gemisi 2021’in Ocak ayında piyasaya çıktı. Bu modeller Samsung’un dört büyük işletim sistemi yükseltmesi için uygun durumdadır.

GALAXY S21 SERİSİ ONE UI 6.0 TABANLI ANDROID 14 GÜNCELLEMESİNİ HANGİ TARİHTE ALACAK?

Samsung Galaxy S21 Galaxy S21+ Galaxy S21 Ultra ve hatta Galaxy S21 FE kullanıcısıysanız mutlaka işletim sistemi güncellemelerini kontrol ediyorsunuzdur.

Geçen yıl Galaxy S20 serisi için One UI 5.0 güncellemesi Kasım ayında yayınlandı. Bu yılki güncelleme de Kasım 2023 tarihine denk getirilebilir. Samsung Galaxy S21 serisi yeni işletim sistemi güncellemesine sonbahar aylarında kavuşacak.

Samsung yaklaşan Android 14 One UI 6.0 beta programı için planlarını henüz açıklamadı. Teorik olarak Galaxy S21 serisinin bu yıl içinde belirli ülkelerde bir beta programına davet edilmesi gerekiyor. Şimdilik yeni ara yüz ve yazılım güncellemesinin özelliklerini bilmiyoruz.

SERİ MAYIS GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Galaxy S21 serisindeki üç cihaz bu ay içinde ikinci bir güncelleme aldı. Mayıs 2023 güvenlik yamalarını içeren güncelleme ile bazı hatalar giderildi. Bazı işlevlerde iyileştirmeler sağlandı. Güvenlik yaması da eklendi.

Cihaz sahipleri;

“Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Kur” yolunu izleyerek yeni güncellemeyi indirebilirsiniz.