Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S23 FE, Avrupa’da Teste Giriyor

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
GalaxyClub.nl’den gelen yeni bir

GalaxyClub.nl’den gelen yeni bir rapor Samsung’un Galaxy S23 Fan Edition (FE) akıllı telefonun Avrupa modeli için yazılım geliştirmeye başladığını ortaya koyuyor. Biliyorsunuz ki Samsung Galaxy S23 FE modeliyle ilgili süregelen bir belirsizlik vardı. Bugün gelen son bilgiler cihazın varlığını doğrularken özelliklerini de gözler önüne serdi.

Ürün için Avrupa’da bir firmware (donanım yazılımı) testi başlatılacak. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S23 serisindeki FE modelini yakında piyasaya sürebilir.

Samsung S23 FE’nin ürün yazılımını test etmeye yeni başladığına göre piyasaya çıkması için hâlâ hatırı sayılır bir süre var gibi görünüyor. Buna karşılık Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 aygıt yazılımları geçen yılın sonundan beri test ediliyor. Bu cihazların Temmuz ayı sonuna kadar tanıtılması bekleniyor. Galaxy S23 FE ise 2024’ün başlarına kadar tanıtılmayabilir.

SAMSUNG GALAXY S23 FE ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Samsung Galaxy S23 Fan Edition modeli serinin son elemanı olarak seneye görücüye çıkabilir. Cihazın Avrupa sürümü teste giriyor ve teknik özellikleri büyük bir merak konusu olmuş durumda.

Henüz fiyatı ve çıkış tarihi net olmayan Samsung Galaxy S23 FE özellikleri arasında şunların yer alması bekleniyor.
Galaxy S23 FE Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekranla gelecek. Exynos 2200 işlemcisi olacak ve 6 GB / 8 GB RAM 128 GB / 256 GB depolama kapasitesi sunacak.

One UI 5.1 ara yüzü ve Android 13 ile çıkış yapacağı söylenen akıllı telefonda optik görüntü sabitlemeli 50 MP birincil kamera bulunacak. 25 Watt hızlı şarj desteği sunan 4.500 mAh kapasiteli bir pille gelecek.