Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S23 Yeni Sürüm Güncellemesi Avrupa’dan Start Verdi!

Galaxy S23 serisi için

Galaxy S23 serisi için Haziran 2023’te yayınlanan devasa kamera güncellemesi amiral gemisi telefonlara daha fazla pazarda erişim sağlıyor. Geçtiğimiz hafta Endonezya Malezya Tayland ve Filipinler gibi birkaç ülkede piyasaya sürülen donanım yazılımı şimdi Avrupa’daki Galaxy S23 kullanıcıları için de sunuluyor.

Bu güncelleme önceki sürüm olan S91xBXXU2AWF1 ile aynı üretici yazılımı sürümünü içeriyor. Yeni sürüm yaklaşık 22 GB boyutunda ve aşağıdaki kamera ve One UI güncellemeleri ve düzeltmeleri gibi bir dizi yenilik getiriyor:

  • Portre modu için 2X yakınlaştırma
  • Sabit kamera otomatik odaklama sorunlarının giderilmesi
  • Daha iyi Gece modu işleme
  • Daha akıcı One UI geçiş animasyonları
  • Dokunsal geri bildirimde ince iyileştirmeler

Aynı güncelleme Galaxy S23 serisindeki Kamera uygulamasını belirli aydınlatma koşullarında kullanırken ortaya çıkabilen HDR sorunlarını da çözmeyi hedefliyor. Ayrıca Mart 2023’te ortaya çıkan ve “muz bulanıklığı” olarak adlandırılan sorunu da ele alıyor. Bu sorun kameranın odak noktası etrafında bulanık yarı dairesel lekelere neden oluyordu.

Galaxy S23 kullanıcıları için sunulan bu güncelleme kamera deneyimini iyileştirerek daha kaliteli fotoğraflar çekmelerini sağlıyor. Samsung kullanıcıların beklentilerini karşılamak ve en iyi telefon deneyimini sunmak için düzenli olarak yazılım güncellemeleri sağlamaya devam etmektedir.