Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S25 Ultra: Şu Ana Kadarki Tüm Söylentiler ve Sızıntılar

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Samsung amiral gemisi Galaxy

Samsung amiral gemisi Galaxy S24 serisini geçtiğimiz yıl tanıttı. Şimdi gözler bir sonraki nesil olan S25’e çevrilmiş durumda. Halihazırdaki S24 Ultra zaten çok iddialı özelliklere sahipken Samsung S25 Ultra nasıl bir yenilik sunacak? İşte şu ana kadarki söylentilere ve sızıntılara bir bakış:

Tasarımda Küçük Değişiklikler mi?

Samsung’un S25 Ultra için dört farklı tasarım prototipiyle çalıştığı söyleniyor. Ancak her prototip arasında çok ufak farklar var. Çerçeve kalınlığı ve ekran köşelerinde ufak değişiklikler göze çarpıyor. Yine de köşe tasarım değişikliği beklenmiyor. S24 Ultra’daki titanyum çerçeve S25 Ultra’da da kullanılabilir.

Samsung Galaxy S25 Ultra Kırmızı

Ekranda Gelişmeler Olabilir

Ekran tarafında Samsung yine üstün bir panel kullanacaktır. Mevcut S24 Ultra’daki Gorilla Glass teknolojisinin daha da geliştirilmiş bir versiyonu S25 Ultra’da görülebilir. Bu sayede güneşli ortamlarda ekranın okunabilirliği artabilir.

Snapdragon İşlemcinin Yeni Nesli

Qualcomm’un en güncel üst seviye işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3. Ancak bir sonraki seri için daha da iyileştirilmiş Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin kullanılması yüksek ihtimal. Bu S25 Ultra’yı daha da performanslı bir canavar haline getirecek.

Kamera Değişiklikleri Neler Olabilir?

Kamera tarafında büyük bir donanım değişikliği beklenmiyor. Samsung muhtemelen yazılımsal geliştirmeler ve ince ayarlamalarla yetinecek. Fakat bazı kaynaklara göre ultrawide kamera 12MP’den 50MP’ye yükseltilebilir.

Yazılım Desteği

Son olarak Galaxy S24 serisi için yedi yıllık yazılım desteği vadedilmişti. Aynı desteği S25 serisinde de görmek mümkün.

Şunu unutmamakta fayda var; bunlar şimdilik sadece söylenti. Samsung’un resmi açıklamalarını beklemekte fayda var. Yine de S25 Ultra’nın hali hazırda çok güçlü olan selefinden bile daha etkileyici bir cihaz olacağı tahmin ediliyor.