Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 Resmi Olarak Çıkıyor!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Güney Koreli teknoloji devi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni tableti Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024’ü resmi olarak tanıttı. Cihaz tam özellik listesiyle birlikte Samsung Romanya web sitesinde görücüye çıktı. Gelin bu yeni tabletin detaylarına birlikte bakalım.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.6 inç genişliğinde WUXGA çözünürlüklü bir ekrana sahip. Ekran çizim ve not alma işlevleri için S-Pen desteğine de sahip. Tabletin çerçeveleri biraz kalın olsa da modern görünümünü koruyor.

Cihazın arka panelinde 8 MP tek bir kamera yer alırken ön tarafta ise görüntülü görüşmeler ve selfie’ler için 5 MP kamera bulunuyor. Tablet AKG tarafından ayarlanmış çift hoparlör sistemi ve Dolby Atmos desteğiyle multimedya deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 gücünü 2.4 GHz ve 2 GHz hızlarında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor (işlemcinin modeli henüz resmi olarak açıklanmadı). 4 GB RAM’e sahip tablet 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleriyle geliyor. Depolama alanı microSD kartlarla arttırılabiliyor.

Galaxy Tab S6 Lite 2024 7.040 mAh kapasiteli büyük bir bataryadan güç alıyor ve Android 14 işletim sistemi üzerine kurulu OneUI 6.1 arayüzüyle çalışıyor. Samsung DeX Knox gibi özellikler de tablet deneyiminizi zenginleştiriyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 hem WiFi hem de LTE bağlantılı modellerle sunuluyor. Samsung cihazın fiyatlandırması ve satışa çıkacağı pazarlar hakkındaki bilgileri henüz resmi olarak paylaşmadı.