Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Z Flip 4 One UI 6.1 Güncellemesi Avrupa’da Yayılmaya Başlıyor!

Galaxy Z Flip 4 One UI 6.1 güncellemesi Avrupa’da yayılmaya başlıyor ve cihazın yazılım güncellemesi yakında olacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 sahiplerinin beklediği gün nihayet geldi. Samsung nihayet Galaxy Z Flip 4 için One UI 6.1 güncellemesini kendi ülkesi dışında yayınlayarak daha geniş bir dağıtımın başladığını gösterdi. Güncelleme şu anda bazı Avrupa ülkelerinde mevcut ve diğerleri de yakında alacak.

Güncelleme birkaç gün önce Güney Kore’de Galaxy Z Flip 4 için yayınlanmıştı.

Galaxy Z Flip 4 Avrupa genelinde One UI 6.1 güncellemesini alıyor

Samsung, bazı Avrupa ülkelerinde Galaxy Z Flip 4 için One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. F721BXXU6FXE3 ürün yazılımı sürümüyle gelen güncelleme, özellikler ve indirme boyutu açısından büyük bir güncelleme. Ancak Mayıs 2024 güvenlik yamasını içermiyor ve Nisan 2024 güvenlik yamasıyla kalıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Katlanabilir

Güncellemeyi Galaxy Z Flip 4 cihazınıza indirmek için “Ayarlar ” Yazılım güncelleme bölümüne gidin ve İndir ve yükle seçeneğine dokunun.

One UI 6.1 güncellemesi Galaxy Z Flip 4’e çeşitli Galaxy AI özellikleri getiriyor. Bunları aşağıdaki videomuzda izleyebilirsiniz. Galaxy S24 serisi ile piyasaya sürülen tüm Galaxy AI özellikleri Galaxy Z Flip 4’te mevcut değil.

Galaxy AI Review - How USEFUL is it?

Yeni özellikler arasında Circle to Search with Google, mesajlaşma uygulamalarında ve sesli aramalarda gerçek zamanlı dil çevirisi, yüz yüze sesli çeviri için Interpreter Mode, Generative AI destekli görüntü düzenleme yer alıyor.

Generative AI duvar kağıtları, web sayfası özetleme (Samsung Internet’te), not özetleme ve otomatik şablonlar (Samsung Notes’ta) ve ses transkripsiyonu ve otomatik etiketleme (Samsung Voice Recorder’da).

Samsung Klavye, dil geliştirme önerileri ve dilbilgisi düzeltmeleri sunuyor. Ayrıca, kilit ekranı saat widget’ı için özel yazı tipi seçenekleri, Galeri uygulamasında geliştirilmiş arama ve daha doğru görüntü kırpma özelliği getiriyor.

Videoları düzenlerken, daha fazla video oynatma hızını değiştirmeyi destekliyor. Kilit ekranında yeni widget’lar var.