Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung One UI 6.0 Güncellemesiyle Emoji Tasarımını Yeniliyor

https://mobil13.com.tr/author/selim-mutlu
Samsung Galaxy S23 serisine

Samsung Galaxy S23 serisine ilk One UI 6.0 beta güncellemesini yayınladı. Güncelleme şu anda Almanya Güney Kore ve ABD‘deki beta test kullanıcıları tarafından kullanılıyor. Yeni güncelleme ile Samsung birçok yeni ve geliştirilmiş özelliğin yanında yeni bir kullanıcı arayüzü tasarımı ve hatta daha yeni emojileri kullanıma sundu.

Yıllarca aynı emoji tasarımını kullanan Samsung sonunda One UI 6.0 güncellemesiyle emoji setinin tasarımını yeniledi. Daha yeni emojiler eski emojilere kıyasla daha hoş görünüyor. Şirket yeni yazılım güncellemesiyle neredeyse tüm emojileri yeniden tasarlamış görünüyor.

samsung-one-ui-6-0-guncellemesiyle-emoji-tasarimini-yeniliyor

Samsung emoji yazı tipi ve daha bir çok özelliği yeniledi

Samsung Galaxy S23 serisi için çıkarttığı ve bir kaç ülkedeki test kullanıcısının denemesi için yayınladığı One UI 6.0 beta güncellemesindeki yenilikler ise kısaca şu şekilde:

  • Yeni emoji tasarımı Microsoft’un Windows 11 ile bazı uygulama ve hizmetlerinde görünen yeni 3D emojilerine benzer şekilde hafif bir üç boyutlu görünüme sahip.
  • Yeni tasarlanmış bir emoji setinin yanı sıra Samsung yeni bir yazı tipi de tanıttı.
  • Hızlı Ayarlar geçiş alanının düzenini ve tasarımını da değiştirdi.
  • Bildirimlerin tasarımını iyileştirdi
  • Ayrıca neredeyse tüm stok uygulamalarını yeni ve geliştirilmiş özelliklerle buluşturdu.

Samsung Galaxy S23 serisinden birine sahip olanlar bakalım ne zaman bu güncellemeyi tam olarak alacak bekleyip göreceğiz.

Diğer taraftan Galaxy S20 serisi de unutulmadı. Samsung Galaxy S20 güvenlik güncellemesinde 70’ten fazla güvenlik açığını engelledi. Bununla ilgili haberimizi de incelemenizi öneririz.