Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sesi Otomatik Olarak Metne Dönüştürme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Ses kaydını yazıya çeviren

Ses kaydını yazıya çeviren metne çeviren bir uygulamamı arıyorsunuz. Bugün sizlere sesi ücretli ve ücretsiz deneme sürümleri bulunan uygulamaları ve siteleri sizler için listeliyoruz. Kısa sürede yaygınlaşan bu sistemler hakkında sizlere hemen detay verelim..

VoiceDocs

Sesi metne dönüştüren araçların en başında voicedocs uygulama yer alıyor. Bu uygulama son zamanlarda en başarılı ve popüler bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 10 dakika süren kayıtlarınız için ücretsiz kullanmanız mümkün. Buna ek olarak cep telefonunuza uygulamayı indirebilir ve kullanabilirsiniz. Uygulamayı iOS ve Google mağazalarından yükleyebilirsiniz.

Google Speech

Google’ın Speech sayfası ile metinleri sese çevirebilirsiniz. Ayrıca videodaki konuşmaları da sese aktarmak mümkün. Google’ın zaten bu işte başarılı olduğunu biliyoruz. Ücretsiz bir hizmet olup video kayıtlarını yazıya çevirebiliyor.

Google Döküman

Google Döküman ile beraber yazılarımızı çevrimiçi ortamda saklayabilirsiniz. Ücretsiz olmasının yanı sıra yazılarımızın çevrimiçi saklanmasına da olanak sağlıyor. Sesten yazıya çevirme özelliği bulunduran uygulamayı araçlar menüsünden sesle yazma özelliğini aktif ederek kullanabilirsiniz.

Dictation.io

Dictation.io ses algılama konusunda en önde diyebiliriz. Bu site sesi yazıya çeviriyor. Bu siteyi değerlendirirken ses algılama konusunda en başarılı ve en hassas olmasından dolayı diğer sitelerden ayrı tutmaya özen gösterdik.