Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Grubu Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulamaları

Popüler sosyal medya uygulamaları arasında olan Snapchat sayesinde arkadaşlarınızla sohbet gerçekleştirebiliyorsunuz. Filtreler ile video ya da fotoğraf çektikten sonra arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Hikaye attığınız zaman da hikayeniz 24 saat sonra siliniyor. Grup sohbetleri oluşturarak arkadaşlarınız iş arkadaşlarınız ile vakit geçirebiliyorsunuz. Snapchat uygulamasında grup kurma ihtiyacı duyduysanız ve bu grubu nasıl oluşturacağınız konusunda bilgi sahibi değilseniz bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

Snapchat gruplarınıza anlık görüntü gönderebiliyorsunuz. Uygulamanın içinde bir kutuya tıklayarak grup sohbetlerinizde eğlenebilirsiniz. Paylaşımlarınızı kimin görüp görmediğine bakabilir ve yanıtları tek bir iş parçacığında görüntüleyebilirsiniz. Snapchat uygulamasında nasıl grup sohbeti oluşturacağınızı da detaylı bir şekilde inceleyelim. Snapchat uygulamanızın son sürümünün yüklü olduğundan emin olun ve güncellemelerinizi tamamlayın.

Sohbet arayüzü simgesini uygulamada göreceksiniz ve gruba eklemek istediğiniz kişilerin üzerine tıklayın. Gruba en fazla 16 kişi ekleyebilirsiniz ve bu sınırı geçmenize Snapchat izin vermeyecektir. Grup sohbetini başlatmak için ekranın altında yer alan ‘sohbet’ düğmesine basılı tutun. Grup sohbetinde kimlerin olduğunu görmenizi sağlayan sohbet arayüzü yer alacaktır. Kalem simgesine tıklayarak grubun adında değişiklik oluşturabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile eğlenceli sohbete başlayabilirsiniz.