Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat ile Yüzleri Değiştirme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat uygulamasında yer alan

Snapchat uygulamasında yer alan filtreler sayesinde farklı fotoğraf ve videolar ortaya çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınıza resim gönderebilir filtre ekleyebilir video çekebilirsiniz. Ayrıca bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz zaman puan kazanabilirsiniz. Snapchat uygulamasında yer alan filtreler fazlasıyla popüler. Çiçek efekti köpek efekti kedi efekti yüz değiştirme efekti çocuk olma efekti gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Bu yazımızda ise sizlere Snapchat uygulamasında yer alan yüz değiştirme efekti konusunda bilgi vereceğiz. Yüz değiştirme efektini uygulamak için iki kişi olmanız gerekiyor. Yüz değiştirme filtresini açıp gösterilen alanı yüzünüze tuttuktan sonra karşılıklı olarak yüzünüz değişiyor. Ortaya çıkan komik görüntüleri isterseniz kaydedin isterseniz arkadaşlarınız ile paylaşın.


Bu filtreyi uygulamak için Snapchat uygulamasına giriş yapın. Daha sonra alt kısımda yer alan filtre alanında yüz değiştirme efektini bulun. Yukarıda olan görselde gördüğünüz gibi bir efekt karşınıza çıkacaktır. Daha sonra arkadaşınız ile bu filtreyi uygulayabilirsiniz. Anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde yüz değiştirme filtresini bulmuş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.