Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat Uygulamasında Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Bu yazımızda SnapChat uygulamasında

Bu yazımızda SnapChat uygulamasında sizi arkadaş listesinden çıkaran kullanıcıları nasıl anlayacağınız konusunda yardımcı olacağız. SnapChat uygulaması farklı bir uygulamadır ve içeriği sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Uygulamada en çok tutulan özellik ise yaptığınız paylaşımların 24 saat sonra silinmesidir. Hatta bu özellik ilk olarak SnapChat uygulamasında çıktı daha sonra Instagram Facebook ve WhatsApp uygulamalarında da hikaye olarak bu özellik kullanmaya başlandı.

SnapChat uygulamasında beğenilen özelliklerden biri de efektlerdir. Farklı filtreleri sayesinde farklı pozlar yakalayabilirsiniz ve bunları uygulama içinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. SnapChat uygulamasında arkadaşlarınız sizi takipten çıkarabilir ve diğer sosyal medya uygulamalarında sizi silen kişileri tespit etmek daha kolaydır.

Fakat SnapChat uygulamasında sizi silen kişileri nasıl tespit edeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Karşı tarafın sizi silip silmediğini anlamak için aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.
  • İlk olarak sizi takipten çıkardığını düşündüğünüz kişinin adını aratmanız gerekiyor. Yani SnapChat uygulamasına giriş yapın.
  • Daha sonra üst kısımda bulunan SnapChat logosuna tıklayın.
  • Bu alanda bulunan arkadaşlarım kısmına geçiş yapın.
  • Bu listeye giriş yaptıktan sonra sizi sildiğini düşündüğünüz kişi ya da kişilerin adını yazın.
  • Karşınıza kullanıcı adının olduğu bir pencere çıkacaktır.
  • Eğer karşınıza sadece arkadaşınızın ismi çıkıyor ve alt kısmında snap puanı bulunmuyorsa arkadaşınız sizi çıkarmış demektir.
  • Fakat snap puanı bulunuyorsa arkadaş olduğunuz anlamına gelmektedir.
  • İsmini arattığınız kişinin adına dair bir şey çıkmıyorsa ve aramalarınız sonucu o kişiyi bulamıyorsanız kullanıcının sizi engellediği anlamını taşımaktadır.