Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Uygulamasındaki Etiketleri Silme

Snapchat uygulaması çıkartmalarla bütünleşmiş

Snapchat uygulaması çıkartmalarla bütünleşmiş bir duruma geldi. Hatta Snapchat uygulaması çıkartma oluşturabileceğiniz yeni özellik bile getirdi. Bu yazı da sizlere istemediğiniz yada yanlışlıkla eklediğiniz çıkartmaların nasıl silineceği konusunda yardımcı olacağız.

Snapchat uygulumasında çektiğiniz video yada fotoğrafa yanlış bir çıkartma eklediğiniz zaman endişelenmenize gerek yok. Çünkü yanlış eklenen çıkartmanın kaldırılması çok kolay ve basit bir işlemdir. Çıkartmayı kaldırmak için öncelikli olarak kaldırmak istediğiniz çıkartmanın üzerine basılı tutun. Bu işlemin ardından ekranın sağ tarafında çöp kutusu simgesini göreceksiniz. Üzerine basılı tuttuğunuz çıkartmayı çöp kutusuna sürüklemeniz çıkartmayı kaldırmanız için yeterli olacaktır. Ancak belirtmemiz gerekir ki bu işlem sadece video yada fotoğraftan o an için kaldırılacaktır. Galerinizde bulunan fotoğraf yada videodan çıkartılmayacaktır.

Bu işlemlere ek olarak da yukarıda belirttiğimiz gibi Snapchat uygulaması çıkartma oluşturmak için de ayrı bir özellik geliştirdi. Ancak pek çok kişi bu işlemi nasıl gerçekleştireceğini henüz bilmemektedir. Çıkartma oluşturma işlemi de en az çıkartma kaldırma işlemi kadar kolay ve rahat bir işlemdir. Bu işlem için öncelikle snapchat uygulamasına girmeniz gerekmektedir. Daha sonra bulunduğunuz ortam da çıkartmaya dönüştürmek için bir şey bulun.

Bulduğunuz şeyin fotoğrafını çektikten sonra ekranın sağ tarafında bulunan makas işaretine tıklamanız gerekmektedir. Makas işaretine tıkladıktan sonra çıkartma yapmak için kesmek istediğiniz objenin etrafını çerçeve oluşturarak çizmeniz gerekmektedir. Böylelikle ekranda kestiğiniz etiket artık görünecektir ve çektiğiniz video yada fotoğraf artık galerinize kaydedilecektir.

Son olarak da kendi oluşturduğunuz çıkartmaları da nasıl sileceğiniz hakkında bilgi verelim. Bu işlemde kolay bir iştir. Tekrar Snapchat uygulamasına girmeniz gerekmektedir. Buraya girdikten hemen sonra çıkartma menüsüne girip ekranın sağ altındaki etiket simgesine dokunun. Çıkartma menüsünden makas simgesini seçip silmek istediğiniz etikete uzun basılı tutarak çöp kutusuna sürükleyip bırakın. Böylelikle çıkartmayı kolayca silmiş olacaksınız.