Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat Video Nasıl Yavaşlatılır?

Snapchat kullanıcıysanız ve videonuzu

Snapchat kullanıcıysanız ve videonuzu yavaşlatmak istiyorsanız bu konuda sizlere bilgi vereceğiz. Snapchat uygulaması kullanıcıların videolarını daha da farklı hale getirmek için bazı özellikler sunar. Sunduğu özelliklerden biri de video yavaşlatma özelliğidir. Yeni bir Snapchat kullanıcısıysanız ve bu konuda fazla bilgiye sahip değilseniz anlatacağımız adımlar sayesinde video yavaşlatma işlemini öğreneceksiniz.

Snapchat videosu yavaşlatmak için ilk olarak Snapchat uygulamasına girin. Daha sonra deklanşör düğmesinin altında yer alan Galeri alanına geçiş yapın. Bu kısımda Snapchat üzerinden kaydedilen videolarınız fotoğraflarınız yer alacaktır. Snapchat uygulamasına yüklemek istediğiniz videoyu seçin. Videonun yüklenmesinin ardından ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç nokta simgesine tıklayın. Ek Bileşeni Düzenle kısmına tıklayın. Video ekranda olduğu sırada soldan sağa doğru kaydırmaya başlayın ve salyangoz simgesini bulun. Salyangoz simgesini bulunca videonuzun yavaşladığını görmüş olacaksınız. Tavşan simgesi ise videonuzu hızlandırır. Sadece hızlandırma yavaşlatma değil videonuzu tersten de oynatabilirsiniz.

Kısacası salyangoz simgesi videonun yavaş hareket etmesini sağlar. İstediğiniz video üzerinde deneme yaparak yavaşlatma işlemini uygulayabilirsiniz. Bu adımlar sayesinde Snapchat uygulamasında istediğiniz videoyu yavaşlatmış olursunuz. Sadece yavaşlatma değil aynı zamanda hızlandırma ses değiştirme ve birçok farklı efektleri uygulayarak videonuzu daha da ayrı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Snapchat video yavaşlatma konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.