Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat Yıldızı Ne Anlama Geliyor?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat uygulaması kullanıcıların fotoğraf

Snapchat uygulaması kullanıcıların fotoğraf ve video çekebildikleri çektikleri fotoğraf ve videoların üzerine not yada emoji ekleyerek bunları paylaşabildikleri sosyal medya platformudur. Fotoğraf ve video paylaşmaya ek olarak bu uygulama üzerinden arkadaş ekleyebilir eklediğiniz arkadaşlarınızla rahatlıkla mesajlaşıp sohbet edebilirsiniz. Snapchat uygulaması çok özelliği içerisinde bulunan bir uygulamadır. Bu özelliklerden birisi de kullanıcı adlarının yanında oluşan Snapchat yıldızıdır. Bugün sizlere kullanıcı adının yanında oluşan Snapchat yıldızının ne anlama geldiği hakkında bilgi vereceğiz.

Snapchat yıldızının ne anlama geldiği çoğu kullanıcı tarafından fazlasıyla merak edilmektedir. Bu kadar merak uyandıran bir konu da ortaya çıkınca bu konuyla ilgili pek çok yalan yanlış açıklama ileri sürüldü. Ancak Snapchat uygulaması 2015 yılında bu konuya açıklık getirerek Snapchat yıldızının atılan hikayenin görüntülenme sayısı ile alakalı olduğunu duyurdu. Bu açıklamayı biraz açacak olursak Snapchat yıldızını bir arkadaşınızın yanında gördüyseniz bu o arkadaşınızın attığınız storyi birden fazla sayıda oynatarak sizi izlediğini ifade etmektedir.


Eğer kendi kullanıcı adınızın yanında da Snapchat yıldızı oluşmasını istiyorsanız bunun için görüntülenme sayısı fazla olabilecek yeni storyler çekerek izlenme sayınızı arttırabilirsiniz. Böylelikle Snapchat arkadaşlarınız sizin profilinize baktığı zaman kullanıcı adınızın yanında Snapchat yıldızını görebilecektir. Bu yazımızda sizlere Snapchat yıldızının ne anlama geldiği konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.