Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te Kum Saati Ne Anlama Geliyor?

Snapchat çok tercih sosyal

Snapchat çok tercih sosyal medya hesaplarından bir tanesidir. Bu uygulama arkadaşlarınızın adlarının yanında görebileceğiniz emojiler ile bilinmektedir. Bu emojiler sayesinde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi yakından takip edip öğrenebilirsiniz. Bu emojilerden en çok bilinenlerden bir tanesi kum saati emojisidir.

Snapchat arkadaş listesinde bulunan bir kişinin adının yanında kum saati emojisinden önce yangın emojisini görürsünüz. Bu emojiler sizin Snapstreakınızı yani Snapchatta sürekli olarak bu kişiyle snapleştiğinizi belli eder. Peki yangın emojisinden hemen sonra kum saati emojisi gelmesi neyi ifade eder? Merak ettiğiniz sorulardan birisi de budur.


Snapchatta sürekli olarak snaplaştiğiniz arkadaşınızın kullanıcı adının yanında yangın emojisinin çıkması sürekli olarak etkileşim halinde olduğunuzu belli eder. Zamanla bu kişiyle birbirinize attığınız snaplerin azalmasıyla da bu kişinin kullanıcı adının yanında kum saati emojisi ortaya çıkar. Buda etkileşiminizin azaldığını belli ederek sizi uyarır. Kum saati emojisini gördükten sonra durumu kurtarmak için sadece dört saatiniz vardır. Dört saat içerisinde arkadaşınızla etkileşimi arttırarak kum saati emojisini yok edebilirsiniz.

Fakat bazen sürekli etkileşim alinde olmanıza rağmen kum saati emojisini görebilirsiniz. Bu durum da telaş etmeye gerek yoktur. Snapchat uygulamasına girerek ‘Snapchat Destek Sayfasına’ gidip ‘Snapstreak Kayboldum’ seçeneğinden gerekli bilgileri doldurabilirsiniz. Kısa süre içerisinde size yardımcı olmak amaçlı geri dönüş sağlanacaktır.
Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz