Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat’te Sizi Aramadan Ekledi Ne Anlama Geliyor?

Snapchat uygulamasının arkadaş ekleme

Snapchat uygulamasının arkadaş ekleme yöntemi diğer uygulamalara göre farklıdır. Karekod ile arkadaş ekleme numara ile ekleme arama ile ekleme gibi özellikleri bulunmaktadır. Bu yazımızda ise sizlere Snapchat uygulamasında arkadaş ekleyen kişinin altında sizi aramadan ekledi yazısının ne anlama geldiği konusunda bilgi vereceğiz. Arama çubuğunda kullanıcı adlarını arayarak cihazınızın kişi listesinden çeşitli yöntemler ile birini ekleyebilirsiniz.

Snapchat uygulaması karşı tarafa nasıl eklediğini bildirir. Mesela sizi ekleyen bir kullanıcının adının altında ‘Sizi aramadan ekledi’ yazısı çıkar. Peki bu bildirim ne anlama geliyor? Sizi aramadan ekledi bildirimi aldığınızda bu genellikle kişinin arama kısmında adınızı otomatik olarak arayıp sizi eklediğini gösterir. Gerçek adınız kullanıcı adı ile beraber hesabınızda görünür. Bir kişinin sizi eklemeden önce adınızı arama çubuğuna yazması o kişinin sizi aramadan eklediğini gösterir.

Sizi aramadan ekledi bildirimini almanın bir diğer yolu ise sizi Snapchat önerilerinde görüp eklemesidir. Snapchat kısmının öneriler alanında ortak kullanıcı isimleri yer alır. Öneriler alanında görüp ekleme işlemi gerçekleştirilir ise size ‘Sizi aramadan ekledi’ bildirimini almış olursunuz. Bu yazımızda sizlere Snapchat uygulamasında sizi aramadan ekledi yazısının ne anlama geldiği konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.