Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te Snap Haritaları Nasıl Kapatılır

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu haberin fotoğrafı yok

Snapchat uygulaması son dönemlerin en popüler uygulamalarından bir tanesidir. Bu kadar tutulmasının ve sevilmesinin ardından Snapchat uygulaması için çalışanlar her geçen gün daha farklı ve daha yeni özellikler geliştirmek için çalışıyor. Geçen yıllar içerisinde bu çalışmalar soncunda Snapchat uygulamasına çok fazla yeni özellik eklenmiştir. Bu özelliklerden en ilgi çekici olanı ise Snap Maps’dir. Snap Maps özelliğine baktığımız zaman bulunduğunuz konumu Snapchat uygulaması üzerinde ki arkadaşlarınızla paylaşan bir özellik olduğunu görüyoruz. İlk söylendiği zaman kulağa her ne kadar mükemmel bir özellik gibi görünse de bu özelliğin iyi olmayan pek çok tarafı da mevcuttur.

Snap Maps özelliği uygulama içerisinde ki arkadaşlarınıza konumunuzu belirtiyor. Bu özellik pek çok kişi tarafından çok beğenildi. Özellikle çocuklarının nerede olduklarını merak eden ebeveynlerin favorisi haline geldi. Ancak büyük bir sorun vardır ki oda Snap Maps özelliğinin diğer uygulamalardan çok daha farklı olarak ayrıntıcı olmasıdır. Snap Maps ile konumuna baktığınız kişinin bulunduğu yerin kapı numarasına kadar öğrenebilirsiniz. Bu yüzden bazı kullanıcılar bu özelliği kapatmak isteyebiliyor.

Şimdi sizlere Snap Maps özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatalım. İlk olarak telefonunuzdan uygulamayı açın. Daha sonra ayarlar kısmına erişerek sağ üst kısımda bulunan dişli sembolüne basın. Hayalet modunu kapalı hale getirerek Snap Maps özelliğinizi kapatın. Ancak belirtelim ki Snap Maps özelliği siz açmadan devreye giren bir özellik değildir. Bu özelliği kapatmanız için ilk önce zaten açmış olmanız gerekmektedir. Bu özelliği daha önce hiç açmadıysanız kapatma işlemi yapmanıza da gerek yoktur.