Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SNAPCHAT’TE VİDEOLARI NASIL TERSTEN OYNATABİLİRİZ?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat video gönderileri düşüncelerinizi

Snapchat video gönderileri düşüncelerinizi ve duygularınızı herkesle paylaşmanın eğlenceli bir yoludur. Videoyu tersten oynatarak videolarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bizde size videoyu tersten oynatmanın yolunu göstereceğiz.

SNAPCHAT VİDEO FİLTRELERİNİ KULLANMA

Snapchat videoları düzenleyen birkaç video filtresine sahiptir. Bunları kullanmak için aşağıdaki adımları uygulamalısınız;

  • Daire simgesini basılı tutarak bir video kaydedin. İsterseniz eller serbest modunu da kullanabilirsiniz.
  • İşiniz bittiğinde Snapchat’ın çeşitli video filtrelerini etkinleştirmek için sola kaydırın ve ekranınızın ortasında üç ok görene kadar kaydırmaya devam edin. Bu ters video filtresidir. Bunu kullandığınızda videonuzun tersten oynatıldığını fark edeceksiniz.
  • Buradan onu silebilir videonuzu albümünüze kaydedebilir arkadaşlarınıza ya da hikayenize gönderebilirsiniz.

Telefonda bulunan bir videoyu düzenlemek için;

  • Anılar açın ve film rulosu sekmesine dokunun.
  • Hangi videoyu ters çevireceğinizi seçin.
  • Menüyü açmak için ekranın sağ üst kısmındaki üç nokta simgelere dokunun ve istediğiniz filtreyi deneyin.
  • Ve yine aynı şekilde göndermek istediğiniz yere gönderin.

ÜÇÜNCÜ TARAF UYGULAMALARI KULLANMA

Videoları tersten oynatmanın başka bir seçeneği ise 3.taraf uygulamalardır. Deneyebileceğiniz birkaç uygulama  Google Play’den Android için Reverse Movie FX veya Apple App Store’dan IOS için Reverse Video Editor olabilir . Ters videolar yapmak için yüksek puan alan uygulamalardır ve kullanımları ücretsizdir.

BİLGİSAYARDA VİDEOLARI DÜZENLEME

Başka bir seçenek de videoları PC’nizde düzenlemek ve ardından telefonunuza aktarmak olabilir. Alternatif olarak Snapchat’i BlueStacks kullanarak PC’nize kurabilirsiniz böylece videoya doğrudan PC’nizden erişebilirsiniz. Bu işleri yapmanın dolambaçlı bir yolu olabilir ancak en iyi video düzenleme uygulamalarından bazıları mobil yerine PC ve Mac’tedir. Bir video düzenleme paketinin tüm özelliklerine sahip olmak videolarınıza farklı efektler eklemeyi çocuk oyuncağı haline getirir.

Son olarak videolarınızı tersine çevirdikten sonra onlara havalı bir efekt vererek daha gözalıcı ve izlenir hale getirebilirsiniz.